De medailles liggen klaar voor de Klaverbladloop) (foto Clemens Esser).
De medailles liggen klaar voor de Klaverbladloop) (foto Clemens Esser).

Medailles liggen klaar voor Klaverbladloop

Actueel 411 keer gelezen

Zoetermeer - Zondag is het zo ver, dan gaat de 45e Klaverbladloop van start. Na de goede ervaringen van vorig jaar, heeft Ilion besloten dat inschrijven voor de Klaverbladloop alleen on-line kan. Op de dag zelf is er geen na-inschrijving. 

Dus wil je nog mee doen, schrijf dan nu direct in: het loopt storm met de inschrijvingen en als het maximum aantal deelnemers is bereikt, sluiten we de inschrijving. Op de 15 km is nog voldoende ruimte, de 5 en 10 km zitten al aardig vol. Voor de 1.000 m scholierenloop geldt geen limiet op het aantal deelnemers. Dat kan tot en met zaterdag 12 november tot 16:00 op www.ilion.nl/klaverbladloop.
De medailles zijn dit jaar bijzonder: heel fraai ontworpen en uitgevoerd in milieuvriendelijk houtpulp. En omdat het een jubileumloop is, is er extra vertier, zowel op de route als op het Ilionterrein. Op het verste punt langs het Heemkanaal staat De Gespleten Klomp te spelen en op het hoogste punt van het Heemviaduct word je ondersteund door het orkest van de muziekvereniging Buytenrode. En huis DJ Anne zorgt voor de sfeer bij Ilion zelf.
De kosten bedragen, afhankelijk van de afstand € 9, € 10 of € 11. Voor de jeugd zijn er gereduceerde prijzen: 1.000 m voor de scholierenloop € 2,-- en € 5,-- voor de jeugd t/m 16 jaar op de 5 km.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38