Bouwwerkzaamheden bij ALTV
Bouwwerkzaamheden bij ALTV

ALTV bouwt aan ALTV-plaza

Actueel 263 keer gelezen

Zoetermeer - Als je op dit moment in het Vernede Sportpark de tennisclub ALTV bezoekt schrik je wellicht van het eerste aanzicht. Het is meer een bouwput dan dat het nog een tennisclub is.

Gelukkig wordt er zowel gebouwd als getennist bij de Zoetermeerse tennisclub. Inmiddels is de oude padelbaan verwijderd om plaats te maken voor twee nieuwe padelbanen, die aan alle eisen van de bond voldoen.

Omdat ALTV over veel jeugd beschikt, is er in de bouwplannen ook plaats gemaakt voor nieuwe jeugdfaciliteiten als een nieuwe oefenmuur en een minibaan. Daarnaast komt er ook een uitgebreid speelpleintje voor de allerkleinsten, die veelal gezellig meekomen als de ouderen spelen.

Zo krijgt zal ALTV-plaza langzaam vorm en zal de club in het voorjaar een fantastische metamorfose hebben ondergaan. Een stevig karwei dat mede wordt gerealiseerd door een aantal vrijwilligers van de club, die bijna dagelijks de professionele bouwers ondersteunen met hand- en span-diensten. Terwijl er dus hard gebouwd wordt, wordt er ook getennist. De club heeft de najaarscompetitie voor junioren afgesloten met drie kampioensteams. Die en de vele andere teams zijn inmiddels weer druk bezig met de voorbereiding op het komende seizoen. Dat doen ze door het maken van trainingsuren in de bekende luchthal. Daardoor heeft de ALTV- jeugd de mogelijkheid om de hele winter door te trainen ongeacht de weeromstandigheden.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38