Mooie prijzen voor Sportschool Da Graca
Mooie prijzen voor Sportschool Da Graca

Da Graca levert twee West Europese kampioenen

Actueel 314 keer gelezen

Zoetermeer - Afgelopen zaterdag zijn Shihan Antonio en sensei Erwin afgereisd naar Zevenbergen om deel te nemen aan de IFK Western European Championship. 

Sensei Francis en sensei Anthony hebben de afgelopen weken hard getraind onder leiding van shihan Antonio en sensei Erwin. Sensei Anthony mocht in de finale heren lichtgewicht -70 kilo tegen een Zweedse tegenstander. De partij ging gelijk op en was na één ronde van 3 minuten ook gelijk beslist door de scheidsrechters. De tweede ronde moest hij 2 minuten vechten en ook deze ronde was erg spannend. Met goede stoot en traptechnieken heeft sensei Anthony de partij beslist en kan zich west Europees kampioen noemen. Sensei Francis mocht in de finale tegen een Belgische tegenstander. Na drie rondes vechten heeft ze partij verdiend gewonnen. Ook sensei Francis kan met trots zeggen dat ze west Europees kampioen is. Senpai Rick heeft namens sportschool Da Graca als scheidsrechter deelgenomen.
Na de prijsuitreiking was er nog een speciale prijs namelijk de spiritprijs. De scheidsrechters beslissen wie deze prijs verdiend. De scheidsrechters hebben gekozen voor sensei Anthony die onverwachts weer naar het podium mocht om de spiritprijs op te halen.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38