Hannie Harteveld
Hannie Harteveld

45 jaar bestuurslid bij “Sine Nomine”

Actueel 281 keer gelezen

Zoetermeer - Een heugelijke dag voor de Zoetermeerse Hannie Harteveld. Zij vierde 1 november haar jubileum als bestuurslid. Ze is maar liefst 45 jaar als bestuurslid bij de vereniging actief. Een reden om haar in het zonnetje te zetten vonden de medebestuursleden.

Sinds 1977 is Hannie verbonden aan sportvereniging “Sine Nomine”. Zij ondersteund sinds die tijd de ledenadministratie. Destijds werd ze gevraagd door voorzitter Joop Bogers die tot 2019 voorzitter van de vereniging was. Hannie is met veel plezier aan  deze klus begonnen. Jaren heeft ze dit gedaan met haar vriendin Marleen Eekman die het secretariaat tot haar verantwoording genomen. Maar samen waren Hannie en Marleen ook in de sportzaal te vinden. Ze deden actief mee aan de gymnastiek/jazz/ en volleybal lessen mee. De laatste jaren heeft Hannie ook de notulen verzorgd.

Het bestuur van Sine Nomine is erg blij met zo’n trouwe vrijwilliger en feliciteert Hannie Harteveld met haar jubileum van 45 jaar en hopen dat ze nog lang met veel liefde en plezier de vereniging kan ondersteunen.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38