NRG Radio door Netwerk Zoetermeer.
NRG Radio door Netwerk Zoetermeer.

Ondernemers in het zonnetje tijdens Radio NRG 079

Actueel 511 keer gelezen

Zoetermeer - De Dag van de Ondernemer is op vrijdag 18 november. Op deze dag zet de gemeente Zoetermeer, in samenwerking met de businessclub van Netwerk Zoetermeer, weer een groot aantal ondernemers in het zonnetje. Speciaal voor het Zoetermeerse bedrijfsleven wordt een radio-uitzending georganiseerd: ‘Radio NRG 079’. 

NRG 079 (uit te spreken als “Energy Zoetermeer”) is een échte radio-dag voor ondernemend Zoetermeer. Onder meer Jan Iedema, wethouder economie, arbeidsmarkt, innovatie en citymarketing en Ruud Steggerda, directeur Netwerk Zoetermeer, doen de presentatie. Veel ondernemers en bedrijven uit de stad schuiven aan in de tijdelijke studio. Elk uur komt er een interessant thema aan de orde, dat actueel is voor ondernemers en werkgevers. Naast gesprekken in relatie tot deze thema’s hoor je het laatste ondernemersnieuws en komt er - uiteraard - goede muziek aan bod.

Ook benieuwd? Luister (en kijk) mee op vrijdag 18 november tussen 10.00 en 15.00 uur via de livestream op www.NRG079.nl of kom langs bij de NRG 079-studio in Ter Zake Het Ondernemershuis. Gedurende de hele uitzending is ‘Lunchcafé NRG 079’ geopend voor publiek. Ondernemers, studenten, inwoners en relaties zijn van harte welkom om de radio-uitzending live mee te maken. Stel vragen en bekijk de radio-uitzending onder het genot van koffie of thee en wat lekkers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Staatsbosbeheer legt MTB route aan in Bentwoud 6 dec., 12:04 5
Afbeelding
Kaarsjesavond in de Dorpsstraat met de mooiste etalages 5 dec., 16:48 2
Afbeelding
Open atelier Debora Makkus aan de Dorpsstraat 99a 5 dec., 16:11 1
Afbeelding
Groot Jumbo kerstfestijn in Stadstheater 4 dec., 11:51 1
Afbeelding
Superzeldzame Gele stamjager Natuur onder de loep 2 dec., 12:22 2
Afbeelding
Magisch Zoetermeer houdt 2e Santa Evening Run en Santa Kids Run in en om het Stadshart 1 dec., 16:01
Afbeelding
Gluren bij de Buren is nog op zoek naar enkele gezellige huiskamers 1 dec., 14:38
Afbeelding
Expositie over Meccano bij de Historische Kring Benthuizen 1 dec., 14:26