NRG Radio door Netwerk Zoetermeer.
NRG Radio door Netwerk Zoetermeer.

Ondernemers in het zonnetje tijdens Radio NRG 079

Actueel 406 keer gelezen

Zoetermeer - De Dag van de Ondernemer is op vrijdag 18 november. Op deze dag zet de gemeente Zoetermeer, in samenwerking met de businessclub van Netwerk Zoetermeer, weer een groot aantal ondernemers in het zonnetje. Speciaal voor het Zoetermeerse bedrijfsleven wordt een radio-uitzending georganiseerd: ‘Radio NRG 079’. 

NRG 079 (uit te spreken als “Energy Zoetermeer”) is een échte radio-dag voor ondernemend Zoetermeer. Onder meer Jan Iedema, wethouder economie, arbeidsmarkt, innovatie en citymarketing en Ruud Steggerda, directeur Netwerk Zoetermeer, doen de presentatie. Veel ondernemers en bedrijven uit de stad schuiven aan in de tijdelijke studio. Elk uur komt er een interessant thema aan de orde, dat actueel is voor ondernemers en werkgevers. Naast gesprekken in relatie tot deze thema’s hoor je het laatste ondernemersnieuws en komt er - uiteraard - goede muziek aan bod.

Ook benieuwd? Luister (en kijk) mee op vrijdag 18 november tussen 10.00 en 15.00 uur via de livestream op www.NRG079.nl of kom langs bij de NRG 079-studio in Ter Zake Het Ondernemershuis. Gedurende de hele uitzending is ‘Lunchcafé NRG 079’ geopend voor publiek. Ondernemers, studenten, inwoners en relaties zijn van harte welkom om de radio-uitzending live mee te maken. Stel vragen en bekijk de radio-uitzending onder het genot van koffie of thee en wat lekkers.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38