Tijdens de Open Dagen kan men zich vergapen aan het modelspoor.
Tijdens de Open Dagen kan men zich vergapen aan het modelspoor.

Treinen kijken bij open dagen Modelspoor Vereniging

Actueel 947 keer gelezen

Zoetermeer - De Lahntalbahn Modelspoor Vereniging (LMV) en Grootspoorclub houdt zaterdag 19 en zondag 20 november de “Open club dagen”.

Het Grootspoor (LGB schaal G 1:22,5) is gebaseerd op Nederland en specifiek de stad Amsterdam met zijn grachtenhuizen, kerken en vele toeristen. Op de baan is het een drukte van belang zoals je kunt verwachten in een stad. De stad heeft een afmeting van 6 x 20 meter.
In de clubruimte van de LMV staat tijdens deze dagen de “Lahntalbahn in N” in zijn geheel opgesteld. De baan heeft het accent op de landschapsbouw en is uniek in de vergaande detaillering. Het wordt wel één van de mooiste N-banen van Nederland genoemd! Het geheel is geïnspireerd op de werkelijkheid van het dal van de rivier de Lahn in Duitsland.
Naast veel verschillende treinen in bedrijf, kunnen bezoekers veel over landschapsbouw e.d. zien en leren, omdat een klein deel van de baan nog in diverse stadia van opbouw is.
De clubruimte van de LMV - Grootspoor bevindt zich onder de HEMA, aan de rechter zijde van de Hema de trap af, Bovenlangs 36 in het Stadshart te Zoetermeer en is open van 12:00 tot 17:00uur. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie de website www.lahntalbahn.nl.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38