De leerlingen van de Elzenhoek
De leerlingen van de Elzenhoek

Volleyballen in de herfstvakantie

Actueel 246 keer gelezen

Zoetermeer - De combinatiefunctionarissen van de gemeente Zoetermeer hebben i.s.m. de Zoetermeerse volleybalclub ZOVOC en de Nederlandse volleybalbond, de NEVOBO het jaarlijkse schoolsporttoernooi volleybal in de herfstvakantie gehouden. 

Er kwamen op 24 oktober maar liefst 200 basisschoolkinderen naar sporthal de Limiet om te strijden in drie categorieën: groepen 4/5, 6/7 en groep 8. 

Jeugdleden van ZOVOC en studenten van MBO Rijnland en ROC Mondriaan zorgen voor de nodige assistentie in de organisatie en als scheidrechters. 

Na afloop kregen alle kids een goodiebag mee, met o.a. een stuk fruit dat verzorgd werd door van Albert Heijn Rokkeveen! Zo begonnen de kinderen gezond en sportief aan de herfstvakantie. Er werden spannende maar sportieve wedstrijden gespeeld en zowel de kinderen als de organisatie genoten volop. 

Uiteindelijk werden er in de verschillende categorieën de winnaar bekend gemaakt. In de categorie groep 4/5 won de Elzenhoek 1 de eerste prijs. Springplank 2 won in de categorie 6/7 en in de categorie groep 8 was de eerste prijs voor Waterlelie 2.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38