Laura en haar team winnen bij de Postcodeloterij.
Laura en haar team winnen bij de Postcodeloterij.

Laura en haar team nemen Fitbits in ontvangst

Actueel 518 keer gelezen


Zoetermeer - Een trotste Laura en haar team mochten afgelopen week een prijs in ontvangst nemen voor het mooiste play unified verhaal. 

Laura op het podium plaatsnemen met het bord van de winactie die zij tijdens de Special Olympics ontvangen had. Joyce van Special Olympics sprak een zeer bemoedigend praatje over Laura en YVZ. Een kippenvelmoment voor iedereen. Het blijkt toch maar weer dat het niet vanzelfsprekend is dat mensen met een verstandelijke beperking samen sporten met mensen zonder een beperking. Gelukkig is dat bij YVZ wel het geval. Deze prijs is ter beschikking gesteld door de Nationale Postcode Loterij.
Laura mocht zelf de Fitbits overhandigen aan de personen die haar helpen/coachen/begeleiden. Ester den Hertog, haar assistent en maker van het filmpje. Lisa den Hertog, haar best vriendin en hulp op het ijs. Yvonne Pont, assistent. Lex van Tol, trainer langebaan en skeeleren en coach. Richard Vrolijk, trainer droogtrainingen. Joey van den berg, hulp bij trainingen. Helaas was haar zus Sabine van der Kooij afwezig door ziekte. Ook kon haar shorttrack coach Constanze Kluivers niet aanwezig zijn omdat zij aan het coachen was voor een shorttrack wedstrijd.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38