Afbeelding

Bouwhof gaat voor een nog betere sfeer- en woonbeleving

Actueel 1.083 keer gelezen

Vaste bezoekers van De Bouwhof was het al opgevallen; er staat heel wat op stapel de komende tijd. Niet alleen wordt er flink verbouwd, ook krijgen sommigen afdelingen een nieuwe plek binnen het bedrijf. Jan Bart Huurman licht de plannen graag toe. “We willen onze klanten een nog betere sfeer- en woonbeleving bieden.”

De plannen voor een verbouwing lagen er al even. “We zitten inmiddels alweer 12 jaar op deze locatie”, legt Huurman uit. “Enkel jaren geleden kwamen onze medewerkers met het een paar voorstellen om de kassa en servicebalie samen te voegen.” Omdat de werkzaamheden van beide afdelingen nauw met elkaar verweven zijn was dat inderdaad een goed idee, maar vanwege een gebrek aan tijd bleef het plan toch liggen. Toen een paar maanden geleden het idee ontstond om ook de afdeling stoffering, verf en behang samen te voegen werden ook de voorgaande ideeën ineens weer actueel. “Ik ben direct aan de slag gegaan om schetsen te maken en heb die voorgelegd aan onze medewerkers”, vertelt Huurman enthousiast. “Die reageerden erg positief en kwamen zelf met nieuwe input. Dat stimuleerde mij om door te gaan.” De schets werd door een medewerker omgezet in een online tekenprogramma, en later professioneel uitgewerkt door een deskundig tekenaar/ontwerper. Die plannen zijn de afgelopen periode daadwerkelijk uitgevoerd.

“De afdeling stoffering, vloeren, deuren en maatwerkkasten verhuizen van de eerste etage naar de begane grond en worden samengevoegd met de afdeling behang en verf. Zo kunnen we een totaalconcept aanbieden aan onze klanten. Met rolgordijnen, vloeren en kasten gaat het vaak over kleuren. Door deze afdelingen samen te voegen kunnen we onze klanten nog beter bedienen.” Daarnaast worden de in- en uitgang samengevoegd om de samengevoegde kassa en servicebalie nog efficiënter te laten samenwerken. Omdat ook de looproute wordt aangepast krijgen de klanten straks een nog betere sfeer- en woonbeleving. Natuurlijk blijft de Bouwhof sterk in doe-het-zelf materialen en alles wat daarvoor nodig is. “Alle afdelingen zoals ijzerwaren, tuin, installatie en bouwen worden geoptimaliseerd en zo naar een nog hoger level gebracht.” Op de eerste etage wordt een nieuw concept gepresenteerd met tuinmeubelen, BBQ’s, jacuzzi’s en zwembaden met een oppervlakte van maar liefst 1300 m².

Om ook in deze tijden van hoge inflatie de klanten tegemoet te komen opent de Bouwhof een speciale outlet shop waar artikelen verkocht worden met minimaal 40% korting. Uiteraard staan kennis & service ook in de toekomst centraal.

Om de overlast voor de klant zo minimaal mogelijk te houden sluit de Bouwhof op 18, 19 en 20 oktober voor de verbouwing, om op 21, en 22 oktober op grootse wijze te zullen heropenen. “Dirk Huurman sr. zal om 09.00 uur het lintje doorknippen en de eerste 100 klanten ontvangen een voucher met een waarde tussen de € 10,- en € 100,-“, vertelt Huurman enthousiast. “Verder krijgen klanten 20% korting op één voorraadartikel naar keuze en zijn er gratis hapjes, koffie en friet. Voor kinderen is er een springkussen, knutselen, schminken en een suikerspin.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Arthur Schipper (Goede Doelencommissie Pelgrimshoeve), wethouder Bouke Velzen en Sanne v. Leeuwen (directeur Pelgrimshoeve). Foto: pr
Wethouder Bouke Velzen bezoekt de Pelgrimshoeve 23 uur geleden
Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 23 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 28 mrt, 07:18
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 27 mrt, 18:14
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 27 mrt, 16:47
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 27 mrt, 16:27
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 27 mrt, 16:09
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 27 mrt, 16:05