Afbeelding

‘Schoonheidssalon Elegantia biedt exclusieve verjongingsbehandeling voor de huid’

Actueel 1.108 keer gelezen

Zoetermeer - Natasja Brands is eigenaresse van Schoonheidssalon Elegantia en inmiddels alweer zo’n dertig jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Natasja heeft zich met haar salon gespecialiseerd in schoonheid, huidverbetering en anti-aging. Ze is dan ook maar wat trots dat ze exclusief in Zoetermeer nu ook de SUPERBOOST-behandeling kan geven. Een behandeling met apparatuur en samengestelde cocktails die uw huid er jonger uit laten zien zonder gebruik te maken van spierontspanners, lasers of fillers.

In de sfeervolle salon aan de Anna Ruyschstraat 12 in de nieuwe wijk Het Dorp bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en professionele behandelingen. “Ik geniet enorm van het contact met mensen. Als iemand na een behandeling tevreden naar huis gaat geeft dat mij enorm veel energie.” Alle gezichtsbehandelingen bij schoonheidssalon Elegantia zijn huid verbeterend. “Voor ieder ‘huidprobleem’ maak ik een behandelplan op maat en geef ik u het juiste advies.” Daarvoor volgde Natasja verschillende opleidingen en cursussen. Ook is zij aangesloten bij branchevereniging ANBOS en Zorg voor ZZP’er.

Schoonheidssalon Elegantia richt zich vooral op 35+ vrouwen die graag iets aan hun huid willen doen. Bij uw eerste bezoek houdt Natasja met u een ‘skincheck-gesprek’. “Hierbij leg ik alle mogelijkheden uit, maar bespreken we ook welk type huid u heeft, wat u nu al gedaan heeft en wat er nog gedaan kan worden.” Natasja werkt erg resultaat gericht. De producten waar zij mee werkt zijn daar dan ook op afgestemd.

Ook voor anti-aging kunt u bij Natasja en Elegantia terecht. “De skin wizard, microneedling en deluxe behandelingen geven hele mooie resultaten.” Nieuw op dit gebied is de SUPERBOOST-behandeling. Een technologie die is gebaseerd op een door artsen ontwikkelde methode die meerdere oplossingen biedt voor het gezicht, de hals en uw decolleté. “De behandeling begint met het injecteren van actieve stoffen in uw huid via een naaldloze injectie met jetstream die tegelijkertijd het diepere en overtollige vuil uit de poriën haalt. De huidkanalen vullen zich op deze manier met de speciale, voedzame cocktail.”

‘Na 1 behandeling ervaar je al een zachtere, frisse, volumineuze en helderdere huid’

De SUPERBOOST-behandeling focust zich op de gelaatspieren die in de loop der jaren verslappen en rimpels veroorzaken. “Door deze verslapte spieren te activeren en te trainen met behulp van elektrostimulatie wordt de huid dikker en elastischer, en worden rimpels, donkere kringen en pigmentaties op een natuurlijke wijze tot diep in de huid aangepakt. Ideaal voor mensen die nog niet toe zijn aan inspuitingen met Botox of fillers.” Tijdens de daarop volgende behandeling krijgt u een elektrode in uw nek en gaat Natasja met een speciale pen over uw huid. “U zult merken dat uw spieren zich samentrekken zonder dat u iets doet.” Ook kunt u tijdens de behandeling een tijdelijke metaalsmaak in uw mond waarnemen. De SUPERBOOST-behandeling is vrijwel pijnloos. “Deze unieke methode kan voor verschillende doelen worden ingezet”, legt Natasja uit. “Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes, het liften van uw ogen of wenkbrauwen, grove poriën, een onregelmatige huid, het activeren van gezichtsspieren die door veroudering slapper zijn geworden, maar ook acné of het verfrissen van uw gelaat.” De methode wordt ook ingezet bij de revalidatie van mensen die na een beroerte verlammingsverschijnselen in het gezicht hebben.

“Na 1 behandeling ervaar je al een zachtere, frisse, volumineuze en helderdere huid”, vertelt Natasja enthousiast. “Je hebt echter gemiddeld zo’n 4 tot 6 behandelingen nodig om de zenuwbanen op gang te krijgen met tussenpozen van 2 tot 4 weken. Daarna adviseer ik een á twee keer per jaar een serie behandelingen om het bij te houden. Je kunt het een beetje vergelijken met de sportschool. Daar heb je ook meerdere bezoeken nodig om tot het gewenste resultaat te komen.” Ook uw lifestyle en genen zijn van invloed op het effect van de behandeling. Natasja benadrukt dat de behandeling niet alleen geschikt is voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen die iets aan hun huid willen doen.

Schoonheidssalon Elegantia is geopend van maandag tot en met zaterdag met uitzondering van de woensdag. U vind de salon aan de Anna Ruyschstraat 12 in Zoetermeer. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u terecht op de website: https://www.schoonheidssalonelegantia.nl/ of bel/app met Natasja via 06 41987192.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 15 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 18 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 27 mrt, 18:14
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 27 mrt, 16:47
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 27 mrt, 16:27
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 27 mrt, 16:09
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 27 mrt, 16:05
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16