Team van het wijkrestaurant.
Team van het wijkrestaurant.

Vrijwilligers gezocht voor twee sociale wijkrestaurants

Actueel 769 keer gelezen

Zoetermeer - Voel jij je nog vitaal en wil je graag wat doen voor anderen en van betekenis zijn voor de maatschappij? Sta je te trappelen om (letterlijk) wat extra stappen te maken?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons gezellige vrijwilligersteam in één van de  twee sociale wijkrestaurants van Palet Welzijn; Eetcafé de Leyens en Eetcafé Meerzicht. De eetcafés zoeken gastvrouwen en -heren voor diverse week- en weekenddagen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. De werkzaamheden zijn gevarieerd en bestaan o.a. uit het indekken van de tafels, bestellingen opnemen en serveren, kassa en spoelkeuken.

Een sociaal wijkrestaurant heeft een vriendelijk gezicht en extra aandacht voor onze gasten. Regelmatig worden er extra activiteiten georganiseerd zoals thema-avonden en andere evenementen. Heb je interesse of ken je iemand die dit wellicht leuk zou vinden? Neem dan contact op. Je kunt langskomen in het restaurant vragen naar Wendy. En bellen of mailen mag natuurlijk ook. Eetcafé de Leyens / Meerzicht, Gondelkade 33 / Albrandswaard 1, Telefoon: 079 343 82 88 of 06 29 017 793, Mail: w.spruijt@paletwelzijn.nl

Uit de krant