Mentors en maatjes met hun kunstwerken
Mentors en maatjes met hun kunstwerken

Maatjes en mentors spuiten gravity

Actueel 199 keer gelezen

Zoetermeer - Maatjes- en mentorkoppels en vakantiemaatjes van Jong Perspectief verzamelden afgelopen zaterdag in het gebouw van Gro-up Zoetermeer in Meerzicht. 

Een team van Streetartsprojects stond klaar om de deelnemers mee te nemen in de wereld van gravitiy spuiten. Alles stond klaar met schildersezels en iedereen werd veilig ingepakt in beschermende kleding. Eerst werd er gewerkt aan een proefopzet en een rondje proefdraaien met het werken met spuitbussen. Dit bleek namelijk zo eenvoudig niet te zijn! Mooi om te zien dat iedereen keihard heeft gewerkt aan een eigen paneel met een persoonlijke touch van kleuren en ideeën van ontwerp. Met een big smile werd een groepsfoto gemaakt van het resultaat.
Jong Perspectief is al 17 jaar actief in Zoetermeer en inmiddels ook al jaren in Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland te vinden. Jongeren worden gekoppeld aan een maatje/mentor en samen ondernemen zij activiteiten en bouwen zo een persoonlijke band op met elkaar. Laagdrempelig worden jongeren op deze manier ondersteund in hun ontwikkeling en/of schoolcarrière. Lijkt jou dat nou ook leuk om je in te zetten voor een jongere die net even dat steuntje in de rug nodig heeft?! Neem dan contact met ons op via www.jongperspectief.nl

Uit de krant