Mascha Zuijdwijk laat haar werk zien.
Mascha Zuijdwijk laat haar werk zien.

Mascha Zuijdwijk exposeert bij Vivaldi

Actueel 228 keer gelezen

Zoetermeer - Mascha Zuijdwijk exposeert met mixed media tot 1 januari 2023 in de vitrine in de toegangshal op de begane grond van het woonzorgcentrum Vivaldi aan de Brechtzijde 45 te Zoetermeer.

Mascha Zuijdwijk heeft het creatieve van haar familie meegekregen. Haar grootvader was naast muzikant ook een verdienstelijk tekenaar in Den Haag en omstreken. Haar oom Dick Zuijdwyk schildert o.a. prachtige zeegezichten en de kunstcommissie had eerder dit jaar de eer om veel van zijn werk in Vivaldi te exposeren. Mascha heeft gekozen voor mixed media wil zeggen dat je allerlei verschillende materialen en technieken door elkaar heen gebruikt. Je kunt met meerdere ondergronden werken en verschillende materialen door elkaar gebruiken, zoals kant, stof, papier, karton, decoraties en deze bewerk je met bijvoorbeeld verf. Je bent nergens aan gebonden en kan je je creativiteit de vrije loop laten! Mascha is ook te vinden via het internet onder de naam Butterflyandmore.

De expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de openingstijden dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur. De objecten van Mascha zijn in overleg met haar te koop.

Uit de krant