Cursisten aan het werk in Ateliers 99a
Cursisten aan het werk in Ateliers 99a

Een warm welkom in Ateliers99a

Actueel 325 keer gelezen

Zoetermeer - In het kader van ‘Kom naar buiten bus’ tijdens de Culturele activiteiten in Zoetermeer zal Ateliers99a op 1 oktober van 13-17 uur geopend zijn voor publiek. Alle vijf kunstenaars zullen de deur van hun atelier openen om u te verwelkomen. 

In de ateliers van Joke Meijer en Marja Milo kunt u getuige zijn van een les waar enkele cursisten aan het werk zijn. Ria van Dijk geeft een demonstratie van de zeefdruktechniek in haar atelier.
De kunstenaars van Ateliers99a, Ria van Dijk, Rob de Graaf, Debora Makkus, Joke Meijer en Marja Milo stellen hun atelier open voor publiek. U kunt er binnenlopen, een hapje en een drankje nuttigen en genieten van (nieuwe) kunstwerken. Ook kunt u een kijkje nemen bij de lessen Tekenen bij Joke Meijer of Schilderen naar model bij Marja Milo. Bij Ria van Dijk kunt u van 14-15 uur getuige zijn van een demonstratie van wat u bij een workshop zeefdrukken op katoen kunt verwachten. Ook haar batikschilderijen zijn te zien, soms aangevuld met zeefdruk of borduurwerk. Debora Makkus vertelt u met plezier over haar realistische schilderijen die regelmatig in musea te zien zijn. In het atelier van Rob de Graaf kunt u kennismaken met zijn abstracte werk en hem daarover bevragen.
U bent van harte welkom bij Ateliers99a aan de Dorpsstraat 99a, links achter het terras van lunchcafé De Zoetelaar. Kijk voor meer informatie over de ateliers op www.ateliers99a.nl

Uit de krant

Afbeelding
Herbeleef Stadsfestival Zoetermeer 2040 en kijk naar de toekomst 29 sep., 11:10
Afbeelding
Rijsttafelen bij restaurant Saputra (spiced by Indofoods) Ondernemer in Beeld 29 sep., 10:25
Afbeelding
Fascinating Jazz is een maandelijks feestje én viert 25-jarig jubileum 28 sep., 16:20 3
Afbeelding
Genieten van natuurschoon in en om Zoetermeer Natuur in beeld 28 sep., 15:12
Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03
Afbeelding
Braziliaans Jiu-Jitsu seminar en promoties bij Yotosama 28 sep., 13:09
Afbeelding
Dames van Soetermare in actie tegen zwerfafval en sigarettenpeuken 28 sep., 12:02 1
Afbeelding
Sprookjesachtige kabouterdagen met Staatsbosbeheer in het Bentwoud 28 sep., 11:26 5