Rosalie voelt zich bij Home Instead ‘de spin in het web’.
Rosalie voelt zich bij Home Instead ‘de spin in het web’.

Home Instead Thuisservice in Zoetermeer! Thuiszorg, maar dan anders!

Actueel 819 keer gelezen

Home Instead Thuisservice richt zich op persoonlijke zorg en individuele begeleiding van oudere mensen thuis. Wij richten ons op het persoonlijke welzijn en de kwaliteit van leven. De zorg wordt met de klanten afgestemd. 

Home Instead richt zich op persoonlijke zorg en individuele begeleiding van oudere mensen thuis. Bijvoorbeeld als iemand eenzaam is of hulp nodig heeft bij de dagelijkse routine zoals het totaalplaatje van het opstaan, wassen, aankleden en ontbijten. De CAREGiver kan ook Begeleiding Individueel geven en iets ondernemen met de klant en deze dan ondersteunen. Dit varieert van samen wandelen, een boodschap doen, assisteren bij het koken, een puzzel maken of een spelletje spelen. “Met onze hulp en steun kunnen zij langer thuis blijven wonen”, aldus Rosalie. “Je ziet met name bij senioren waarbij een vorm van dementie is gediagnostiseerd, dat het een positief effect heeft als wij ondersteunen bij de zelfredzaamheid, de regie en de structuur van de dag”.

‘Onze klanten weten precies wie er komt en wanneer’

Home Instead Thuisservice heeft sinds 1 juni een locatie in Zoetermeer geopend. Rosalie Verkade is Locatie coördinator Zoetermeer. Het is belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio waar we zorg verlenen. Als mantelzorgers in alle rust met ons willen praten, kan dat op het kantoor in Zoetermeer. Ook voor medewerkers is het prettig om een kantoor dichtbij te hebben.

‘Een herkenbaar gezicht geeft rust en vertrouwen’

Voor aanvang van de zorg heeft de klant coördinator contact met de klant, de familie of mantelzorgers. Tijdens het intake gesprek thuis luisteren we naar het levensverhaal. “Onze taak is: ontdekken wie de klant is, en wat belangrijk is voor diegene”. Vertrouwen winnen is op dat moment zó belangrijkSamen met de klant, een casemanager, wijkverpleegkundige, huisarts of ouderenconsulent wordt het zorgplan opgesteld. Wij kijken naar de gewenste tijd en de juiste match met de CAREGiver. Wij werken met kleine teams waardoor klanten dezelfde gezichten zien. Een herkenbaar gezicht geeft rust en vertrouwen. Onze klanten weten precies wie er wanneer komt. 

Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost

Locatie Zoetermeer
Bezoek adres: Bredewater 26 Zoetermeer
Postadres: Delftweg 73D
2289 BA Rijswijk
085-8768794
info.hzo@homeinstead.nl
www.homeinstead.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Initiatiefnemers Pritha en Sham te midden van ruim 900 pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en Paramaribo. Later in het jaar worden ook de weeshuizen in Bali weer voorzien. Foto: pr
Vele pakken maandverband voor vrouwen in Zoetermeer en scholieren in Paramaribo 7 uur geleden 3
De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 10 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 23 uur geleden
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx gisteren
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 27 mrt, 16:27
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 27 mrt, 16:09
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 27 mrt, 16:05
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16