"Wij zijn zelf het medicijn." (Foto: PR)

Workshop met lunch

Actueel 144 keer gelezen

Zoetermeer - Dit jaar is in Zoetermeer door Plicare de preventie campagne ‘We zijn zelf het medicijn’ gestart. Dit is een campagne tegen dementie. 

In de workshop ‘We zijn zelf het medicijn, voor gezonde hersenen’ gaan de preventie verpleegkundigen van Plicare in op wat je zelf kunt doen om de kans op het krijgen van dementie te verkleinen. In 30 tot 40 % van de gevallen heb je daar invloed op door het nastreven van een gezonde leefstijl. Deze leefstijladviezen zijn goed in te passen in het dagelijks leven. En ze zijn niet alleen belangrijk om de kans op dementie te verkleinen, maar het kan ook helpen om allerlei andere chronische ziekten te voorkomen. In juni is deze workshop ook in de Hof gegeven. Dit was een groot succes met ruim 30 deelnemers. Daarom wordt de workshop nogmaals gegeven.

Op donderdag 29 september geeft Plicare de workshop in de Hof van Seghwaert. De workshop is van 11 uur tot 12.30 uur. Daarna staat er een heerlijke en gezonde lunch voor u klaar. Cooking for life verzorgt deze lunch en geeft u ook tijdens de lunch tips hoe u zelf een lekkere en gezonde lunch kunt maken. De kosten bedragen € 3.50. Voor houders van de Zoetermeerpas is deelname gratis. U hoeft u niet vooraf op te geven voor de workshop en lunch. De Hof van Seghwaert ligt achter Gaardedreef 169 (naast de parkeerplaats). De randstadrail Seghwaert ligt op 2 minuten wandelen van de boomgaard. Heeft u vragen, mail dan naar info@hofvanseghwaert.nl. 

Uit de krant

Uit de krant