Het hoogtepunt van de happening was toen de voorzitter met twee naamborden op de proppen kwam. (Foto: PR)
Het hoogtepunt van de happening was toen de voorzitter met twee naamborden op de proppen kwam. (Foto: PR) Picasa

Eerbetoon voor vrijwilligers Buytenwegh

Actueel 337 keer gelezen

Zoetermeer - Tijdens het feestje voor vrijwilligers van de tennis- en padelvereniging Buytenwegh zijn twee vrijwilligers op bijzondere wijze geëerd. 

Er waren ongeveer vijftig mensen aanwezig. Een gezellig samenziijn en een barbecue verzorgd door Slagerij Reas Rokkeveen werd beloofd én waargemaakt. Iedereen genoot met volle teugen van het bijzonder smakelijke eten en van elkaars gezelschap. Fijn dat de attente crew van beheerder Marcel Bulder er voor zorgde dat niemand ‘droog’ kwam te staan.
Tegen het einde van het feestje volgt een toespraak van voorzitter Edwin Vink. Uiteraard bedankte hij iedereen voor de inzet. In het bijzonder bedankte hij Gerard Kouwenhoven, Joop Adegeest en Jan Janssen voor hun tomeloze inzet het park in optimale conditie te houden.

Ereplaats
Het hoogtepunt van de happening was toen de voorzitter met twee naamborden op de proppen kwam. De bedoeling is, dat die bij de padelbanen een ereplaats zullen krijgen. Op het ene bord staat: Michel Jacobs tribune. Op het andere: Paul van der Riet tribune. Een indrukwekkend eerbetoon aan twee vrijwilligers die zich buitengewoon hebben ingespannen om Padel op de vereniging te realiseren. Spijtig dat het eerbetoon aan Michel Jacobs postuum is.

Uit de krant