Wie werkt of studeert in het Dutch Innovation Park kan vanaf maandag 19 september, een jaar lang gebruikmaken van een deelfiets van HTM.
Wie werkt of studeert in het Dutch Innovation Park kan vanaf maandag 19 september, een jaar lang gebruikmaken van een deelfiets van HTM.

Gratis deelfiets voor het Dutch Innovation Park

Actueel 264 keer gelezen

Zoetermeer – Wie werkt of studeert in het Dutch Innovation Park kan vanaf  maandag 19 september, een jaar lang gebruikmaken van een deelfiets van HTM. Na aanmelding zijn er dagelijks twee gratis ritten van 30 minuten beschikbaar voor ‘the last mile’ tussen station Lansingerland-Zoetermeer en de Dutch Innovation Factory.

Hoewel het Dutch Innovation Park met haar centrale ligging in de Randstad, langs de A12 en met een treinstation en Randstad Rail halte om de hoek zeer goed bereikbaar is, blijken vooral studenten behoefte te hebben aan aanvullend vervoer om het laatste stukje vanaf het station naar de Dutch Innovation Factory sneller af te leggen. Zo bleek uit een proef eerder in 2022. Reden voor de HTM om een nieuwe dropzone bij de Dutch Innovation Factory te maken. Cindy Vrolijk, manager Deur tot Deur van HTM: “Wij werken er graag aan mee om de studenten kennis te laten maken met het gemak van onze deelfiets.” De gemeente financiert samen met de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) dit initiatief van een jaar. ”Kosteloos vervoer tussen station en collegebank kunnen studenten goed gebruiken.”, aldus wethouder Dutch Innovation Park Jan Iedema. Werk of studeer je in het Dutch Innovation Park en wil je gebruikmaken van deze dienst? Meld je via info@dutchinnovationpark.nl voor het aanmeldformulier.

Uit de krant

Afbeelding
Herbeleef Stadsfestival Zoetermeer 2040 en kijk naar de toekomst 29 sep., 11:10
Afbeelding
Rijsttafelen bij restaurant Saputra (spiced by Indofoods) Ondernemer in Beeld 29 sep., 10:25
Afbeelding
Fascinating Jazz is een maandelijks feestje én viert 25-jarig jubileum 28 sep., 16:20 3
Afbeelding
Genieten van natuurschoon in en om Zoetermeer Natuur in beeld 28 sep., 15:12
Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03
Afbeelding
Braziliaans Jiu-Jitsu seminar en promoties bij Yotosama 28 sep., 13:09
Afbeelding
Dames van Soetermare in actie tegen zwerfafval en sigarettenpeuken 28 sep., 12:02 1
Afbeelding
Sprookjesachtige kabouterdagen met Staatsbosbeheer in het Bentwoud 28 sep., 11:26 5