Wie werkt of studeert in het Dutch Innovation Park kan vanaf maandag 19 september, een jaar lang gebruikmaken van een deelfiets van HTM.
Wie werkt of studeert in het Dutch Innovation Park kan vanaf maandag 19 september, een jaar lang gebruikmaken van een deelfiets van HTM.

Gratis deelfiets voor het Dutch Innovation Park

Actueel 291 keer gelezen

Zoetermeer – Wie werkt of studeert in het Dutch Innovation Park kan vanaf  maandag 19 september, een jaar lang gebruikmaken van een deelfiets van HTM. Na aanmelding zijn er dagelijks twee gratis ritten van 30 minuten beschikbaar voor ‘the last mile’ tussen station Lansingerland-Zoetermeer en de Dutch Innovation Factory.

Hoewel het Dutch Innovation Park met haar centrale ligging in de Randstad, langs de A12 en met een treinstation en Randstad Rail halte om de hoek zeer goed bereikbaar is, blijken vooral studenten behoefte te hebben aan aanvullend vervoer om het laatste stukje vanaf het station naar de Dutch Innovation Factory sneller af te leggen. Zo bleek uit een proef eerder in 2022. Reden voor de HTM om een nieuwe dropzone bij de Dutch Innovation Factory te maken. Cindy Vrolijk, manager Deur tot Deur van HTM: “Wij werken er graag aan mee om de studenten kennis te laten maken met het gemak van onze deelfiets.” De gemeente financiert samen met de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) dit initiatief van een jaar. ”Kosteloos vervoer tussen station en collegebank kunnen studenten goed gebruiken.”, aldus wethouder Dutch Innovation Park Jan Iedema. Werk of studeer je in het Dutch Innovation Park en wil je gebruikmaken van deze dienst? Meld je via info@dutchinnovationpark.nl voor het aanmeldformulier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1