Doel is om jongeren beter te laten functioneren in het dagelijkse bestaan en de zelfredzaamheid te vergroten. (Foto: PR)
Doel is om jongeren beter te laten functioneren in het dagelijkse bestaan en de zelfredzaamheid te vergroten. (Foto: PR)

Maatjes- en Mentorproject Jong Perspectief startklaar

Actueel 237 keer gelezen

Zoetermeer - Hou je van leuke dingen doen zoals sporten, winkelen, knutselen, een spelletje of een goed gesprek? Jong Perspectief matcht o.a. kinderen en jongeren tussen de 6 en 24 jaar aan een vrijwilliger (vanaf 18 jaar). 

Maar misschien ben jij meer een type die een jongere echt praktisch wil ondersteunen bij de start op de middelbare school! Jong Perspectief zet voor al deze verschillende jongeren vrijwilligers in die hen 1 op 1 begeleiden. De jongeren kunnen om diverse redenen wel wat extra aandacht gebruiken. Het is echt maatwerk wat wij voor jongeren leveren dus als vrijwilliger is alles bespreekbaar wat jij leuk zou vinden om je voor in te zetten! Ontspanning en persoonlijke aandacht voor de jongere staat centraal in dit contact dit kan op allerlei verschillende manieren worden ingevuld! Wij kijken met jou mee als vrijwilliger wat past bij jouw interesses en vooral ook jouw beschikbaarheid! Wij zien dat jongeren hier echt baat bij hebben! Jongeren zitten beter in hun vel en kijken uit naar JOU! 

Op 26 september en 3 oktober a.s. start in de avonduren de training van het maatjesproject en het mentorproject. Nieuwsgierig geworden en/of wil je meer info? Onze website staat vol informatie maar bellen is misschien nog handiger; 079-7502233 of 06-18774681 (diana huurman) of mail naar
info@jongperspectief.nl.

Uit de krant

Afbeelding
Vleermuizen zijn helemaal niet zo eng! Natuur onder de Loep 30 sep., 08:34 1
Afbeelding
Inrichting van buitenterrein van nieuwe zwembad Van Tuyllpark is begonnen 29 sep., 16:01
Afbeelding
HagaZiekenhuis behandelt IC-patiënten Zoetermeer voortaan op de locatie in Den Haag 29 sep., 12:51 21
Afbeelding
Herbeleef Stadsfestival Zoetermeer 2040 en kijk naar de toekomst 29 sep., 11:10
Afbeelding
Rijsttafelen bij restaurant Saputra (spiced by Indofoods) Ondernemer in Beeld 29 sep., 10:25
Afbeelding
Fascinating Jazz is een maandelijks feestje én viert 25-jarig jubileum 28 sep., 16:20 3
Afbeelding
Genieten van natuurschoon in en om Zoetermeer Natuur in beeld 28 sep., 15:12
Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03