Doel is om jongeren beter te laten functioneren in het dagelijkse bestaan en de zelfredzaamheid te vergroten. (Foto: PR)
Doel is om jongeren beter te laten functioneren in het dagelijkse bestaan en de zelfredzaamheid te vergroten. (Foto: PR)

Maatjes- en Mentorproject Jong Perspectief startklaar

Actueel 108 keer gelezen

Zoetermeer - Hou je van leuke dingen doen zoals sporten, winkelen, knutselen, een spelletje of een goed gesprek? Jong Perspectief matcht o.a. kinderen en jongeren tussen de 6 en 24 jaar aan een vrijwilliger (vanaf 18 jaar). 

Maar misschien ben jij meer een type die een jongere echt praktisch wil ondersteunen bij de start op de middelbare school! Jong Perspectief zet voor al deze verschillende jongeren vrijwilligers in die hen 1 op 1 begeleiden. De jongeren kunnen om diverse redenen wel wat extra aandacht gebruiken. Het is echt maatwerk wat wij voor jongeren leveren dus als vrijwilliger is alles bespreekbaar wat jij leuk zou vinden om je voor in te zetten! Ontspanning en persoonlijke aandacht voor de jongere staat centraal in dit contact dit kan op allerlei verschillende manieren worden ingevuld! Wij kijken met jou mee als vrijwilliger wat past bij jouw interesses en vooral ook jouw beschikbaarheid! Wij zien dat jongeren hier echt baat bij hebben! Jongeren zitten beter in hun vel en kijken uit naar JOU! 

Op 26 september en 3 oktober a.s. start in de avonduren de training van het maatjesproject en het mentorproject. Nieuwsgierig geworden en/of wil je meer info? Onze website staat vol informatie maar bellen is misschien nog handiger; 079-7502233 of 06-18774681 (diana huurman) of mail naar
info@jongperspectief.nl.

Uit de krant

Uit de krant