Er is van alles te beleven op het buurtfestival. Bijvoorbeeld een gezellige High Tea in de perenboomgaard. (Foto: PR)
Er is van alles te beleven op het buurtfestival. Bijvoorbeeld een gezellige High Tea in de perenboomgaard. (Foto: PR)

Buurtfestival in Seghwaert

Actueel 273 keer gelezen

Zoetermeer - Op 24 september is het feest in Seghwaert. Bij Gaardedreef 185 en 189, in en om het park en in de boomgaard worden er tussen 11.00-15.00 uur heel veel leuke en bijzondere activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd.

Eén van de activiteiten in de perenboomgaard is de mini high tea. Je kan dan onder het genot van kleine vegetarische hapjes en een drankje buurtgenoten ontmoeten (hierbij mag de perensap uit eigen boomgaard natuurlijk niet ontbreken). Voor deze activiteit moet je je wél opgeven. Wil je meedoen? Geef je dan snel op via Info@hofvanseghwaert.nl onder vermelding van je naam, met hoeveel personen je komt (maximaal 2 personen) en of je in de ochtend of middag wilt deelnemen. Wij zorgen voor gezellige tafelgenoten. 

Verder kun je meedoen aan een workshop ukelele spelen, yoga, schilderen/tekenen of stijldansen. Er is een straattheater en muziek. Voor kinderen is er een springkussen, zijn er spelletjes en knutselactiviteiten. En dit is nog niet alles, want er is nog veel meer te doen! Kom kijken en beleef het mee. Deze dag wordt georganiseerd door De Hof van Seghwaert en Buurtvereniging Seghwaert op Dreef samen met CrossFit TX, Gro-Up, Jessica Dansen en inZet met support van de Gemeente Zoetermeer. 

Kijk op onze site voor het hele programma: https://hofvanseghwaert.nl/hof-van-seghwaert/burendag-24-september-2022/? of #burendag #muziek #feest #Seghwaert #straattheater. Aanmelden voor de dansworkshops, yoga en klankschalen kan via www.stijldanseninzoetermeer.nl/burendag en voor de mini high tea via info@hofvanseghwaert.nl (geef je naam op, of je met 1 of 2 personen komt en welk dagdeel je voorkeur heeft: ‘s morgens of ‘s middags).

Uit de krant

Afbeelding
Vleermuizen zijn helemaal niet zo eng! Natuur onder de Loep 30 sep., 08:34 1
Afbeelding
Inrichting van buitenterrein van nieuwe zwembad Van Tuyllpark is begonnen 29 sep., 16:01
Afbeelding
HagaZiekenhuis behandelt IC-patiënten Zoetermeer voortaan op de locatie in Den Haag 29 sep., 12:51 21
Afbeelding
Herbeleef Stadsfestival Zoetermeer 2040 en kijk naar de toekomst 29 sep., 11:10
Afbeelding
Rijsttafelen bij restaurant Saputra (spiced by Indofoods) Ondernemer in Beeld 29 sep., 10:25
Afbeelding
Fascinating Jazz is een maandelijks feestje én viert 25-jarig jubileum 28 sep., 16:20 3
Afbeelding
Genieten van natuurschoon in en om Zoetermeer Natuur in beeld 28 sep., 15:12
Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03