Er is van alles te beleven op het buurtfestival. Bijvoorbeeld een gezellige High Tea in de perenboomgaard. (Foto: PR)
Er is van alles te beleven op het buurtfestival. Bijvoorbeeld een gezellige High Tea in de perenboomgaard. (Foto: PR)

Buurtfestival in Seghwaert

Actueel 299 keer gelezen

Zoetermeer - Op 24 september is het feest in Seghwaert. Bij Gaardedreef 185 en 189, in en om het park en in de boomgaard worden er tussen 11.00-15.00 uur heel veel leuke en bijzondere activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd.

Eén van de activiteiten in de perenboomgaard is de mini high tea. Je kan dan onder het genot van kleine vegetarische hapjes en een drankje buurtgenoten ontmoeten (hierbij mag de perensap uit eigen boomgaard natuurlijk niet ontbreken). Voor deze activiteit moet je je wél opgeven. Wil je meedoen? Geef je dan snel op via Info@hofvanseghwaert.nl onder vermelding van je naam, met hoeveel personen je komt (maximaal 2 personen) en of je in de ochtend of middag wilt deelnemen. Wij zorgen voor gezellige tafelgenoten. 

Verder kun je meedoen aan een workshop ukelele spelen, yoga, schilderen/tekenen of stijldansen. Er is een straattheater en muziek. Voor kinderen is er een springkussen, zijn er spelletjes en knutselactiviteiten. En dit is nog niet alles, want er is nog veel meer te doen! Kom kijken en beleef het mee. Deze dag wordt georganiseerd door De Hof van Seghwaert en Buurtvereniging Seghwaert op Dreef samen met CrossFit TX, Gro-Up, Jessica Dansen en inZet met support van de Gemeente Zoetermeer. 

Kijk op onze site voor het hele programma: https://hofvanseghwaert.nl/hof-van-seghwaert/burendag-24-september-2022/? of #burendag #muziek #feest #Seghwaert #straattheater. Aanmelden voor de dansworkshops, yoga en klankschalen kan via www.stijldanseninzoetermeer.nl/burendag en voor de mini high tea via info@hofvanseghwaert.nl (geef je naam op, of je met 1 of 2 personen komt en welk dagdeel je voorkeur heeft: ‘s morgens of ‘s middags).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De nieuwe auto van "Tuingezel
Tuingezel verwelkomt nieuwe auto, nu nog chauffeur 6 uur geleden
Johannes Passion op Goede Vrijdag
Indrukwekkende Johannes Passion in Stadstheater 19 uur geleden
Ruim honderd bezoekers lieten zich verrassen door de uiteenlopende creaties van porselein en de intrigerende schilderijen. Foto: Monique Kievits
Publiek verrast door nieuwe exposities bij Franx 20 uur geleden
Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Familievoorstelling Peter en de wolf door Ebony Ensemble 21 uur geleden
Lucien Groenewegen, burgemeester Bezuijen, Cor Pronk en Olaf Sonius. Foto: Fred Ronald
Tevredenheid bij burgemeester en politie want misdaadcijfers dalen 21 uur geleden
De prijswinnaars: Amy, Demi, Justine, Tobias en Arie. Foto: Gerard van Warmerdam
Blije gezichten bij uitreiking cultuurprijzen 21 uur geleden
Intocht AvondVierdaagse afgelopen jaar.
Inschrijven voor de AvondVierdaagse 26 mrt, 16:16
Afbeelding
Fascinating Jazz met vocalist Derk de Kloet 25 mrt, 16:59