Veel verschillende voorstellingen in het Stadstheater
Veel verschillende voorstellingen in het Stadstheater

Maak nieuwe herinneringen in Stadstheater

Actueel 189 keer gelezen

Zoetermeer - Het nieuwe theaterseizoen gaat zondagmiddag 18 september van start in het Stadstheater Zoetermeer. Ook in dit seizoen kan het publiek weer nieuwe herinneringen maken in het theater. Er staan ongeveer tweehonderd voorstellingen op het programma. 

Het nieuwe seizoen wordt zondagmiddag 18 september afgetrapt door de voorstelling van Superjuffie. Het programma staat vol met bekende gezichten, zoals Waylon, Alex Klaasen en Tineke Schouten. Het Stadstheater zet zich ook in om nieuwe, wat onbekendere artiesten een podium te geven.
Dit seizoen staat weer vol talenten die staan te popelen om hun voorstelling te spelen. Introdans voert het publiek mee in hun bruisende nieuwe programma, Sjaak Bral en Dolf Jansen spelen hun oudejaarsconferences en Pia Douwes komt met het ultieme musicalfeest The Prom de zaal op z’n kop zetten. De bestseller ‘Komt een man bij de dokter’ van Kluun is vertaald naar een toneelstuk met onder andere Maartje van de Wetering en Xander van Vledder.
Jeugdvoorstellingen zijn ook weer volop aanwezig. Superjuffie, Assepoester en Brandweerman Sam komen langs het Stadstheater, maar ook Ernst, Bobbie en de rest en Rapunzel zijn van de partij.
Tickets naar www.stadstheater.nl

Uit de krant

Uit de krant