50 jaar een balletje slaan. Foto: Dini Bouwmeester
50 jaar een balletje slaan. Foto: Dini Bouwmeester Dini Bouwmeester

Lustrum tennisvereniging Seghwaert

Actueel 587 keer gelezen

Zoetermeer - Het 50-jarig bestaan van tennisvereniging Seghwaert wordt 3 september gevierd met feestelijke activiteiten voor jong en oud.

Bovendien is het tennispark en het clubhuis van 11:00 – 14:30 open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen en kennis wil maken met tennis en de club. Voor nieuwe leden is er een aantrekkelijke introductie- actie.

Van 11.00 uur tot 14.30 uur gaat de jeugd de strijd aan met hun ouders onder begeleiding van de trainers en de jeugdcommissie. Zo is er een enorme stormbaan en een dans-clinic met lunchbuffet.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te doen met deze activiteiten. Zij kunnen tussen 11.00 tot 14.30 uur komen kijken of meedoen en kennismaken met de club. Nieuwe leden krijgen tegen een zeer aantrekkelijk tarief een introductiepakket aangeboden: voor de jeugd is dat 10 groepslessen + ½ jaar lidmaatschap voor €75,- en voor volwassenen 10 groepslessen + ½ jaar lidmaatschap voor €100,-.

Later op de middag is er een receptie voor leden, oud-leden en relaties van de club, waaronder de wethouder Sport van de gemeente Zoetermeer. Daarna is er voor alle leden een groot lustrumfeest met band en DJ. We gaan er een prachtig feest van maken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 21 uur geleden 1
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 22 uur geleden 2
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 23 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24
Straatartiesten in het Stadshart tijdens Koningsdag.
Vier Koningsnacht én Koningsdag in Stadshart Zoetermeer 16 apr, 11:00
Het team van Da Graca
Succesvolle 'The Day of the Youth and the Beginners' 16 apr, 10:31
Een klein deel van de meer dan honderdvijftig salamanders uit de vijver in de woonwijk Buytenwegh. Ze zijn op een aantal plaatsen waar al salamanders leven weer losgelaten. Foto: Arno van Berge Henegouwen
Natuur onder de loep 13 apr, 11:44 8
Afbeelding
Onafhankelijk vergelijken, overstappen en besparen: Internetvergelijk.nl en Verzekeringvergelijk.nl 12 apr, 09:34