Peter Römer
Peter Römer

Peter Römer komt signeren bij Boekhandel De Kler

Actueel 379 keer gelezen

Zoetermeer - Peter Römer komt zijn boek De Cock en een dodelijk spel signeren bij Boekhandel de Kler in de Stadshart Passage.

De Cock en een dodelijk spel is het 91e boek in de Baantjer reek. Peter is aanwezig op zaterdag 13 augustus van 13.30 - 15.00 uur.

De Cock wordt opgeschrikt door de dood van de jonge tennisspeler Daniël Sanders, die vermoord is aangetroffen in een sportschool op de Wallen. Deze Daniël blijkt een talentvolle speler te zijn geweest, die na zijn jonge jaren op de Amsterdamse tennisclub GSM, meedraaide in het harde profcircuit. Tijdens het onderzoek blijkt deze vriendelijke jongen echter ook een duistere kant te hebben, en naarmate het onderzoek vordert ontdekken De Cock en Vledder dat de tennisprof onderdeel lijkt te zijn van een sinister spel...

Appie Baantjer, een van ‘s lands meest geliefde schrijvers, heeft De Cock onsterfelijk gemaakt. Auteur en acteur Peter Römer heeft na het overlijden van Appie in 2010 de succesvolle ‘De Cock’-reeks voortgezet met nieuwe delen. Delen 71 tot en met 75 zijn gebaseerd op scenario’s van afleveringen uit de tv-serie Baantjer die door Peter Römer zijn geschreven. Vanaf deel 76 zijn het originele nieuwe verhalen van de hand van Peter Römer. Zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Uit de krant

Uit de krant