Een bijna echte aap tijdens de Dierentuinweken bij Intratuin
Een bijna echte aap tijdens de Dierentuinweken bij Intratuin

Dierentuinweken bij Intratuin

Actueel 626 keer gelezen

Zoetermeer - Een leeuw of een tijger aaien? Op safari is dat niet verstandig en in de dierentuin is het onmogelijk. Maar bij Intratuin in Zoetermeer is het deze zomer geen probleem. En kinderen vinden het prachtig. Ze speuren rond en willen dolgraag met de dieren op de foto worden gezet.

Intratuin houdt deze zomer de Dierentuinweken. Tot en met 21 augustus staan op negen plekken in het tuincentrum levensgrote statische en bewegende dieren. De kinderen wanen zich in een echte jungle! Naast de speurtocht kan er ook gratis geknutseld worden in de ‘kidsclub’ én er is zelfs een springkussen.

Op 20 en 21 augustus brengt Arachno Corner samen met zijn bijzondere én griezelige insecten een bezoek aan Intratuin Zoetermeer. Ook is er een speciaal hoekje ingericht waar jij jouw te gekke huisdier kan showen aan de klanten. Dus heb jij een grappig, lief, mooi, bijzonder huisdier en kun je er alles over vertellen, reserveer dan snel een plekje en laat iedereen kennis maken met jouw huisdier. Inschrijven is gratis en kan via www.intratuin.nl/workshops Klik op Intratuin Pijnacker en reserveer jouw gewenste dag en tijdstip bij de Huisdierenshow!  
Je vindt de Dierentuinweken in de volgende vestigingen; Zoetermeer, Zevenhuizen, Rhoon en Pijnacker. In elke vestiging staan andere dieren in de winkel en dus ook andere speurtochten. Des te leuker om ook eens ergens anders rond te kijken. Naast diverse speurtochten en vele leuke activiteiten, is er ook een stempelactie. Haal in elke deelnemende winkel een stempel bij de servicebalie en lever de volle stempelkaart in bij één van de bovengenoemde vier vestigingen. Je maakt kans op mooie prijzen zoals entreekaarten voor bijvoorbeeld; Avonturenpark Hellendoorn, Sea Life, Dino Experience, Pathé, Avifauna én vele andere.

Uit de krant

Afbeelding
Herbeleef Stadsfestival Zoetermeer 2040 en kijk naar de toekomst 29 sep., 11:10
Afbeelding
Rijsttafelen bij restaurant Saputra (spiced by Indofoods) Ondernemer in Beeld 29 sep., 10:25
Afbeelding
Fascinating Jazz is een maandelijks feestje én viert 25-jarig jubileum 28 sep., 16:20 3
Afbeelding
Genieten van natuurschoon in en om Zoetermeer Natuur in beeld 28 sep., 15:12
Afbeelding
GoodFood Fietstocht naar mooi Voedselbos in Benthuizen 28 sep., 14:03
Afbeelding
Braziliaans Jiu-Jitsu seminar en promoties bij Yotosama 28 sep., 13:09
Afbeelding
Dames van Soetermare in actie tegen zwerfafval en sigarettenpeuken 28 sep., 12:02 1
Afbeelding
Sprookjesachtige kabouterdagen met Staatsbosbeheer in het Bentwoud 28 sep., 11:26 5