Een bijna echte aap tijdens de Dierentuinweken bij Intratuin
Een bijna echte aap tijdens de Dierentuinweken bij Intratuin

Dierentuinweken bij Intratuin

Actueel 711 keer gelezen

Zoetermeer - Een leeuw of een tijger aaien? Op safari is dat niet verstandig en in de dierentuin is het onmogelijk. Maar bij Intratuin in Zoetermeer is het deze zomer geen probleem. En kinderen vinden het prachtig. Ze speuren rond en willen dolgraag met de dieren op de foto worden gezet.

Intratuin houdt deze zomer de Dierentuinweken. Tot en met 21 augustus staan op negen plekken in het tuincentrum levensgrote statische en bewegende dieren. De kinderen wanen zich in een echte jungle! Naast de speurtocht kan er ook gratis geknutseld worden in de ‘kidsclub’ én er is zelfs een springkussen.

Op 20 en 21 augustus brengt Arachno Corner samen met zijn bijzondere én griezelige insecten een bezoek aan Intratuin Zoetermeer. Ook is er een speciaal hoekje ingericht waar jij jouw te gekke huisdier kan showen aan de klanten. Dus heb jij een grappig, lief, mooi, bijzonder huisdier en kun je er alles over vertellen, reserveer dan snel een plekje en laat iedereen kennis maken met jouw huisdier. Inschrijven is gratis en kan via www.intratuin.nl/workshops Klik op Intratuin Pijnacker en reserveer jouw gewenste dag en tijdstip bij de Huisdierenshow!  
Je vindt de Dierentuinweken in de volgende vestigingen; Zoetermeer, Zevenhuizen, Rhoon en Pijnacker. In elke vestiging staan andere dieren in de winkel en dus ook andere speurtochten. Des te leuker om ook eens ergens anders rond te kijken. Naast diverse speurtochten en vele leuke activiteiten, is er ook een stempelactie. Haal in elke deelnemende winkel een stempel bij de servicebalie en lever de volle stempelkaart in bij één van de bovengenoemde vier vestigingen. Je maakt kans op mooie prijzen zoals entreekaarten voor bijvoorbeeld; Avonturenpark Hellendoorn, Sea Life, Dino Experience, Pathé, Avifauna én vele andere.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1