Indy wil graag werken
Indy wil graag werken

Dier van de week

Actueel 414 keer gelezen

Zoetermeer - Het Dierentehuis aan de Kelvinstraat vraagt iedere week aandacht voor een dier uit het asiel. We heeft een plekje vrij.

Deze keer staat Indy, een Mechelse Herder van bijna 2 jaar in the picture. Ze komt uit de werklijn en heeft daarom een baasje nodig met veel tijd die niet alleen met haar wandelt, maar haar ook geestelijk bezig houdt. Voorbeelden hiervan zijn: moeilijke puzzels oplossen, speuren of een andere tak van hondensport. Deze dingen zijn niet alleen leuk voor haar om te doen maar is voor haar als workaholic ook echt een noodzaak om gelukkig te kunnen zijn.

Heeft u interesse in Indy stuur ons dan een mail naar info@dierentehuiszoetermeer.nl waarin u beschrijft wat uw gezinssituatie is, hoeveel tijd u heeft voor de hond, hoelang zij alleen zou moeten zijn, wat uw ervaring met werkhonden is, enz.

Wilt u weten welke dieren wij nog meer hebben, kijk dan op onze website www.dierentehuiszoetermeer.nl

Dierentehuis Zoetermeer is gevestigd aan de Kelvinstraat 57. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 13.30 uur tot 16.30 uur en zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Tussen deze tijden is het Dierentehuis ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 079-3425290 

Uit de krant

Uit de krant