Buurtbewoners leggen bloemen neer bij Kramerplan. Foto: Gerard van Warmerdam
Buurtbewoners leggen bloemen neer bij Kramerplan. Foto: Gerard van Warmerdam Gerard van Warmerdam

Bloemen bij woning overledenen aan Kramerplan

Actueel 1.103 keer gelezen

Zoetermeer - Buurtbewoners hebben bloemen en een mooi gedicht geplaatst voor de woning aan het Kramerplan waar de politie zaterdag 6 augustus twee overleden personen heeft aangetroffen. Er is mogelijk verband met de frontale aanrijding die in Lekkerkerk gebeurde op zaterdag. De politie is op zoek naar getuigen.

Waarschijnlijk ligt er een incident binnen de relationele sfeer ten grondslag aan het incident waarbij deze twee slachtoffers zijn te betreuren. De politie was aanwezig op dit adres, vanwege de aanrijding die eerder die middag had plaatsgevonden in Lekkerkerk op de N210. Hierbij was een man uit Zoetermeer om het leven gekomen. Deze man woonde in de woning aan het Kramerplan.
De politie wil graag spreken met mensen die iets gehoord of gezien hebben in de periode van vrijdag 5 augustus tot en met zaterdag 6 augustus. Hebt u tips of informatie die van belang kunnen zijn bij dit onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Wilt u liever anoniem een melding doen? Bel dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.
Burgemeester Bezuijen heeft maandag een bezoek gebracht aan de wijk en met buurtbewoners gesproken. “Veel ongeloof en vragen over wat zich heeft afgespeeld. Ook ik ben gesprokken en wens iedereen sterkte”, aldus Bezuijen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 19 uur geleden
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 20 uur geleden 1
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 21 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24
Straatartiesten in het Stadshart tijdens Koningsdag.
Vier Koningsnacht én Koningsdag in Stadshart Zoetermeer 16 apr, 11:00
Het team van Da Graca
Succesvolle 'The Day of the Youth and the Beginners' 16 apr, 10:31
Een klein deel van de meer dan honderdvijftig salamanders uit de vijver in de woonwijk Buytenwegh. Ze zijn op een aantal plaatsen waar al salamanders leven weer losgelaten. Foto: Arno van Berge Henegouwen
Natuur onder de loep 13 apr, 11:44 8
Afbeelding
Onafhankelijk vergelijken, overstappen en besparen: Internetvergelijk.nl en Verzekeringvergelijk.nl 12 apr, 09:34