Buurtbewoners leggen bloemen neer bij Kramerplan. Foto: Gerard van Warmerdam
Buurtbewoners leggen bloemen neer bij Kramerplan. Foto: Gerard van Warmerdam Gerard van Warmerdam

Bloemen bij woning overledenen aan Kramerplan

Actueel 12 keer gelezen

Zoetermeer - Buurtbewoners hebben bloemen en een mooi gedicht geplaatst voor de woning aan het Kramerplan waar de politie zaterdag 6 augustus twee overleden personen heeft aangetroffen. Er is mogelijk verband met de frontale aanrijding die in Lekkerkerk gebeurde op zaterdag. De politie is op zoek naar getuigen.

Waarschijnlijk ligt er een incident binnen de relationele sfeer ten grondslag aan het incident waarbij deze twee slachtoffers zijn te betreuren. De politie was aanwezig op dit adres, vanwege de aanrijding die eerder die middag had plaatsgevonden in Lekkerkerk op de N210. Hierbij was een man uit Zoetermeer om het leven gekomen. Deze man woonde in de woning aan het Kramerplan.
De politie wil graag spreken met mensen die iets gehoord of gezien hebben in de periode van vrijdag 5 augustus tot en met zaterdag 6 augustus. Hebt u tips of informatie die van belang kunnen zijn bij dit onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Wilt u liever anoniem een melding doen? Bel dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.
Burgemeester Bezuijen heeft maandag een bezoek gebracht aan de wijk en met buurtbewoners gesproken. “Veel ongeloof en vragen over wat zich heeft afgespeeld. Ook ik ben gesprokken en wens iedereen sterkte”, aldus Bezuijen.

Uit de krant

Uit de krant