Afbeelding

ONNA letselschade staat voor gratis rechtshulp, persoonlijke aanpak en deskundigheid

Actueel 172 keer gelezen

Het zal je maar gebeuren, je bent slachtoffer van een ongeval, je doet er alles aan om hiervan te herstellen, maar de medische kosten blijven maar oplopen en je hebt ook nog te kampen met inkomstenverlies. Deze zogenoemde letselschade kan worden verhaald op de aansprakelijke partij. Maar hoe pak je dit aan? ONNA letselschade ondersteunt cliënten bij de afhandeling van letselschade. Zij doet dit op een laagdrempelige manier. Dit betekent dat zij alle essentiële kennis in huis heeft en dat zij eenvoudig benaderbaar is, ook ’s avonds en in het weekend.

“Als iemand op welke manier dan ook schade heeft opgelopen veroorzaakt door een ander, dan merken wij dat veel mensen er niet aan denken om de hulp van een letselschade expert in te roepen”, vertelt Chantal van den Berg. Samen met Zany Hoogendijk en Monique Bloos vormt zij het team van ONNA letselschade.

Ieder ongeval groot of klein is vervelend en zorgt voor ongemak, of het nu gaat om een auto-ongeluk met grote gevolgen of veel voorkomende kleine ongelukjes. Het is dan fijn om kosteloze hulp te krijgen bij het verhalen van deze schade. Voorbeelden van letselschadezaken zijn, een aanrijding achterop, de val over een stoeptegel, een ongeluk op jouw werk, een beet door de hond van de buurvrouw of de val van een paard. Zelfs in die gevallen dat er geen andere partij betrokken was (bijvoorbeeld omdat je door gladheid in de vangrail belandt), zijn er vaak mogelijkheden om de schade te verhalen. Een schadeverzekering inzittenden biedt dan uitkomst.

Wat ONNA bijzonder maakt is de laagdrempeligheid. “Cliënten vinden het spannend en zijn bang om gelijk enorme kosten te maken”, zegt Zany. “Maar de behandeling van een zaak is altijd gratis voor de cliënt. Onze kosten worden rechtstreeks betaald door de aansprakelijke partij. Die partij is vaak de verzekeraar. En als blijkt dat er geen schade te verhalen valt, dan ligt het risico bij ons. Wij brengen onze kosten nooit bij cliënten in rekening.”

Op het moment dat iemand schade ondervindt veroorzaakt door een ander, kan ONNA worden ingeschakeld. ONNA onderzoekt de zaak en kijkt wat de mogelijkheden zijn. “Wij doen een inschatting en informeren de cliënt over de kansen. Wij zijn hier open en eerlijk over”, aldus Monique. “Voor elke client gaan wij door het vuur. Onze betrokkenheid gaat heel ver waarbij wij de zakelijke kant niet uit het oog verliezen.”

De eerste stap bij een letselschadezaak is het aansprakelijk stellen van de aansprakelijke partij. Deze partij moet uiteindelijk de schade vergoeden. Samen met de cliënt wordt bewijsmateriaal ingezameld om de toedracht en de aansprakelijkheid rond te krijgen. Denk hierbij aan een politierapport, een medisch dossier, een getuigenverklaring of een rapport van de arbeidsinspectie. Veel administratieve en juridische rompslomp die ONNA letselschade graag uit handen neemt. Vervolgens wordt de omvang van de schade bepaald. Zany: “De schade is vaak groter dan cliënten vooraf denken. Bovendien gaat het niet alleen om de schade die de cliënt op dat moment heeft opgelopen, maar ook schade die nog in de toekomst plaats vindt. Denk hierbij aan inkomstenverlies, gemiste carrière, studievertraging, huishoudelijk hulp, medische kosten etc.”

ONNA letselschade draagt het Keurmerk Letselschade en alle experts zijn ingeschreven bij het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE). Chantal, Monique en Zany zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van letselschade en zijn continu bezig met bijscholing. Zany: “Met al onze kennis op juridisch gebied is het ons doel, door een persoonlijke aanpak, cliënten bij te staan in de afhandeling van hun letselschade.”

Heeft u een ongeval meegemaakt of heeft u een vraag over letselschade? Bel met 085 - 13 043 93
Of kijk voor meer informatie op
www.onnaletselschade.nl

FOTO
Chantal van den Berg, Monique Bloos en Zany Hoogendijk van ONNA letselschade (foto: PR).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Gluren bij de Buren is nog op zoek naar enkele gezellige huiskamers 1 dec., 14:38
Afbeelding
Expositie over Meccano bij de Historische Kring Benthuizen 1 dec., 14:26
Afbeelding
Forse verhoging Stedin van gas- en elektriciteitstarieven met 7,40 euro per maand 1 dec., 13:25 5
Afbeelding
Eerstejaarsleerlingen van het ONC Parkdreef presenteren hun zelf ontworpen spellen 1 dec., 12:14
Afbeelding
Chapeaubeeldje voor vrijwilliger van De Balijhoeve Jan Doesburg 1 dec., 11:00
Afbeelding
Zoetermeerse apotheken trekken weer aan de bel: medicijnvoorziening voor patiënten loopt mogelijk gevaar 1 dec., 08:58
Afbeelding
Inwoners leggen veelzijdigheid van herfstachtig Zoetermeer fraai vast 30 nov., 14:42
Afbeelding
Kerstconcert van zusjes Maria en Anuschka Pedano bij de Regenboog 30 nov., 13:51