Klassieke muziek staat centraal
Klassieke muziek staat centraal Jan-Evert Zondag

Workshops tijdens Klassiek Zoetermeer

Actueel 160 keer gelezen

Zoetermeer - Kom in november ontdekken waar jouw talent ligt binnen het klassieke genre. Tijdens deze editie van Klassiek Zoetermeer zorgt organisator Netwerk Zoetermeer ervoor dat er een diverse keuze van workshops is waar je aan mee kan doen. 

Alle onderdelen van Klassiek Zoetermeer vinden plaats tussen maandag 15 november en zondag 21 november.
Op 20 november vindt de Oosterkerkscratch. Binnen één middag krijg je een koorstuk aangeleerd en in de avond treed je al op voor publiek. Johan van Oeveren neemt je tijdens de repetitie overdag van 14.00-17.30 uur mee in de bladmuziek van het koorstuk. Het concert begint ’s avonds om 20.00 uur.  Meer informatie en inschrijving: www.klassiekzoetermeer.nl.

Bij CKC Zoetermeer kun je op maandagavond 15 november meedoen met een workshop Opera Zingen door zangpedagoge Sandra van den Brand. Op woensdagavond 17 november kun je meedoen met de workshop Klassiek Ballet. Of meld je aan voor de workshop Dirigeren op donderdag 18 november. De dirigent van het Ebony Ensemble geeft je de eerste stappen voor het dirigentschap. De verrassende workshop Schilderen op Klassieke Muziek geeft je op zaterdag 20 november de kans om jouw gevoel bij deze muziek weer te geven op papier.
Verder kan je op woensdag 17 november gratis het Lunchpauzeconcert in de Oude Kerk bijwonen. Het concert wordt verzorgd door het trio Andrew Wong (barokviool), Anna Lechengyi (viola da gamba) en Mimoe Todo (klavecimbel). Het concert vindt plaats van 12.45 tot 13.15 uur en de kerkzaal is open vanaf 12.15 uur. Daarnaast vindt op 19 november in de avond het speciale Klassiek Zoetermeer concert plaats in de Oude Kerk. Ook dit concert is gratis bij te wonen.

Wil je graag meedoen met de workshops of één van de concerten bijwonen? Meer informatie en inschrijving voor de workshops en de Oosterkerkscratch is te vinden op de website: www.klassiekzoetermeer.nl.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28