Jett Rebel
Jett Rebel

Jett Rebel verlangt naar zijn soloshow in Stadstheater

Actueel 190 keer gelezen

Zoetermeer -Voor artiesten bestond het afgelopen half jaar uit de ene na de andere annulering van shows en liveoptredens. Zo ook voor zanger en componist Jelte Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel. Hij is daarom nu meer dan klaar voor zijn solotour genaamd ‘The please don’t cancel this tour, tour’, waarmee hij vrijdag 5 november langs het Stadstheater Zoetermeer komt.

Het is alweer de derde solotour van Jelte, die bij het grote publiek bekendheid kreeg toen hij in 2013 door radiozender 3FM uitgeroepen werd als Serious Talent. In zijn derde theatertour blijft hij heel dicht bij zichzelf: een man en zijn muziek. Eerlijke en pure songs, zonder opsmuk. Met de titel van zijn aankomende tour verwijst Jelte naar de vele coronagerelateerde annuleringen en zijn verlangen naar het optreden voor livepubliek. De zanger laat dan ook weten dat hij nog niet helemaal gelooft dat dit eindelijk weer mogelijk is, nadat hij bijna twee jaar zijn passie niet kon uitoefenen. Voor iemand die altijd al met muziek bezig is, was het afwachten niet gemakkelijk.
Zijn inspiratiebronnen zijn onder meer Stevie Wonder, Elvis Presley en Joni Mitchell. Daarbij hebben thema’s zoals humaniteit, antiracisme en verdraagzaamheid een belangrijke invloed op zijn singles en albums.
Vr 5 nov 2021, 20:15 uur | prijs: €29,50. www.stadstheater.nl

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28