Afbeelding

Expositie Hoera voor de herfst

Actueel 282 keer gelezen

Zoetermeer - Vanaf vrijdag 15 oktober staat in Woonhart en Stadshart Zoetermeer een expositie van 38 unieke schilderijen gemaakt door kinderen van verschillende basisscholen en
BSO’ s uit Zoetermeer. De kunstwerken met het thema Hoera voor de herfst! zijn t/m woensdag 10 november te bewonderen in het Woonhart en Stadshart.

Kunst & Kids
De deelnemende scholen en BSO’ s hebben 3 weken de tijd gehad om het schilderij te maken en presenteren nu vol trots hun kunstwerken. Van alle jaargetijden is de herfst misschien wel de mooiste. Het uitbundige kleurenfestijn; van dieprood en bruin, naar okergeel en fel oranje. Het prachtige herfstlicht dat door de bomen schijnt en de constant dwarrelende bladeren waar je lekker doorheen kunt stampen. Wat is dit jaargetijde een feest voor het oog. De kinderen hebben hun eigen kijk op het thema herfst op het doek geschilderd.

Door deelname aan deze actie van het Woonhart en Stadshart maken de scholen en BSO’ s kans op héle mooie geldprijzen. De eerste prijs is maar liefst 750 euro! 

De expositie staat in Woonhart in de passage en in het Stadshart in de overdekte passage in het pand naast Aktiesport.

Stemactie en winactie
Iedereen is van harte welkom om de schilderijen te komen bekijken en een stem uit te brengen op één van de 38 doeken uit de expositie. Van 15 oktober t/m 7 november kan men een stemflyer invullen en inleveren in de inleverbussen die staan in Woonhart en Stadshart.

De stemflyers zijn op diverse locaties te verkrijgen.
Ook kan er online gestemd worden via een speciale stempagina die te vinden is via de websites van het Woonhart en Stadshart. Onder alle mensen die hun stem uitbrengen worden shoptegoeden t.w.v. 50 euro verloot. Help de desbetreffende school of BSO naar de overwinning en verdien daarmee zelf ook nog een leuke prijs!

Prijsuitreiking
Maandag 8 november worden alle stemmen, online en offline, bij elkaar opgeteld. De 3 scholen of BSO ’s die naar rato de meeste stemmen hebben gekregen, worden op 10 november verrast!
De 10 winnaars van de stemactie, het shoptegoed t.w.v. €50,- krijgen persoonlijk bericht hierover.

Deelnemende scholen en BSO ‘s
BSO IKC De Piramide, IKC De Meerpaal, Basisschool De Buut, IKC De Triangel, IKC De Piramide, NSO Meeuwennest, Kids club Meeuwennest, IKC De Buytenkans, IKC de Tjalk, Koningin Wilhelminaschool, IKC De Watersnip, SBO De Vuurtoren, Kindcentrum De Spelevaert, IKC Floriant, De Jacobsvlinder, BSO IKC De Tjalk en                                                 Basisschool De Elzenhoek 

Kom kijken naar de expositie, stem op het mooiste schilderij en win € 50,- shoptegoed!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Gluren bij de Buren is nog op zoek naar enkele gezellige huiskamers 1 dec., 14:38
Afbeelding
Expositie over Meccano bij de Historische Kring Benthuizen 1 dec., 14:26
Afbeelding
Forse verhoging Stedin van gas- en elektriciteitstarieven met 7,40 euro per maand 1 dec., 13:25 5
Afbeelding
Eerstejaarsleerlingen van het ONC Parkdreef presenteren hun zelf ontworpen spellen 1 dec., 12:14
Afbeelding
Chapeaubeeldje voor vrijwilliger van De Balijhoeve Jan Doesburg 1 dec., 11:00
Afbeelding
Zoetermeerse apotheken trekken weer aan de bel: medicijnvoorziening voor patiënten loopt mogelijk gevaar 1 dec., 08:58
Afbeelding
Inwoners leggen veelzijdigheid van herfstachtig Zoetermeer fraai vast 30 nov., 14:42
Afbeelding
Kerstconcert van zusjes Maria en Anuschka Pedano bij de Regenboog 30 nov., 13:51