Fotobijschrift: Frans van der Hoek naast een kleine impressie van de bestrating en schuttingen.
Fotobijschrift: Frans van der Hoek naast een kleine impressie van de bestrating en schuttingen.

Beleef een ultieme tuinsfeer met SNOEI Beleef het buiten

Actueel 263 keer gelezen

BLEISWIJK – Is uw tuin toe aan een renovatie, dan bent u bij SNOEI Beleef het buiten in Bleiswijk aan het juiste adres om een geslaagde basis voor uw tuin te leggen. Er is een uitgebreid assortiment aanwezig. Kennis en vakmanschap komen samen, waardoor de medewerkers in staat zijn om klanten van het juiste advies te voorzien. Bij Snoei Tuinmaterialen kunnen klanten creatieve ideeën opdoen met betrekking tot sierbestrating, natuursteen, tuinhout, verlichting, tuinhuizen en nog veel meer. Klanten krijgen prima kwaliteit voor een prettige prijs en ervaren de beleving van verschillende modeltuinen, die in de showtuin te bezichtigen zijn. Van het moment van oriëntatie t/m het moment van aflevering neemt SNOEI Beleef het buiten u het werk uit handen. 

Ontstaan

SNOEI Beleef het buiten in Bleiswijk is al meer dan dertig jaar de tuinspecialist in Bleiswijk en omgeving. Snoei is van origine een bedrijf met drie vestigingen en twee eigenaren. De oudste vestiging is inmiddels 56 jaar oud en zit in Ridderkerk, samen met de vestiging in Oud Beijerland valt deze onder één eigenaar. Frans van der Hoek is de eigenaar van Snoei in Bleiswijk. Snoei is ontstaan door de handel en de sloop van oude kassen. Bij het opbouwen van kassen, kwam er bestrating om de hoek kijken, zo breidde Snoei uit met verschillende soorten tegels voor de bestrating en kwamen er in de loop der jaren steeds meer producten bij. 

Producten

SNOEI Beleef het buiten heeft twee belangrijke doelgroepen. Enerzijds de hoveniers die dagelijks bezig zijn met verschillende tuinen en bij Snoei de benodigdheden komen halen. Anderzijds de particuliere kopers die vaak eerst de showroom komen bezichtigen. Men wil inspiratie opdoen vóórdat de tuinrenovatie daadwerkelijk begint. De medewerkers van Snoei hebben jarenlange ervaring in het vak en kennis opgebouwd om de klanten van het juiste advies te voorzien. Bij Snoei is er 4.000m2 aan tuininspiratie, waar men vrijblijvend kan rondlopen, de sfeer kan proeven en de ultieme tuinervaring beleven, beleef het met Snoei! De groothandel heeft alles voor een mooie tuin. Er is keuze uit talloze soorten bestrating, een ruime keuze aan schuttingen, vlonders, blokhutten en vijvermaterialen. Een mooie tuinbeleving creëer je onder andere door de keuze voor de meest passende sierbestrating. Er is ruime keuze uit betontegels, betonbanden, natuursteen tegels, muurblokken, zand en grond en keramische tuintegels. Keramische tuintegels zijn momenteel heel populair. Keramische tegels hebben het voordeel dat ze maatvast zijn, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk, het zijn lichtgewicht tegels, ze geven een natuurlijke uitstraling en de kleur gaat langere tijd mee. Keramische tegels zijn in allerlei kleuren te krijgen. Een mooie tuinbeleving creëer je onder andere door het kiezen van de juiste tuinverlichting. Tuinverlichting maakt de tuin ook ´s avonds gezellig. Snoei is dealer van in-lite verlichting. Deze type verlichting heeft een aantal voordelen. In-lite verlichting werkt op basis van 12 volt laagspanning. De transformator zet 230V netstroom om in 12V en daardoor is het systeem duurzaam en energiezuinig. in-lite is ook gemakkelijk te installeren en daarnaast kan je het heel eenvoudig uitbreiden en aanpassen. Bij Snoei kunnen klanten de sfeer van in-lite verlichting beleven. Er is een nachttuin ingericht, waar klanten overdag het effect van de gewenste tuinlamp kunnen bekijken. 

“SNOEI Beleef het buiten: ‘prima kwaliteit voor een prettige prijs”

Belevenis

Een tuin aanleggen of renoveren gebeurt vaak met tussenpozen van ongeveer 10 jaar of bij een verhuizing. Het is belangrijk dat mensen zich opnieuw oriënteren, omdat de mogelijkheden uitbreiden. Er zijn steeds meer mogelijkheden om de tuin zo comfortabel mogelijk in te richten. Mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om een overkapping te plaatsen en een loungegedeelte te creëren. De belevenis wordt steeds belangrijker. Meer dan ooit zijn mensen zich bewust bezig om de eigen leefomgeving zo comfortabel mogelijk in te richten. Corona heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. Mensen waren immers veel thuis en wilden hier zo comfortabel mogelijk vertoeven. Corona heeft de tuinbranche wat dat betreft ook positieve mogelijkheden geboden. Mensen hebben meer te besteden en willen vaker uitgeven aan de eigen leefomgeving. Wanneer klanten het aanleggen van de tuin uit handen willen geven aan een hovenier, kan Snoei kennis laten maken met ervaren en bekwame hoveniersbedrijven, alles voor het gemak van de klant!

Contactgegevens:

Albert van ‘t Hartweg 4
2665 LJ Bleiswijk

Tel. 010-5293355

E-mail: info@snoei.nl 

www.snoei.nl 

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28