Vloerenspecialisten John (links) en René.
Vloerenspecialisten John (links) en René.

Dijkgraaf Parketvision met 30 jaar ervaring, de vloerenspecialist in de regio

Actueel 243 keer gelezen

DELFGAUW – Bent u op zoek naar een kwalitatieve vloer en wilt u zich laten informeren over de mogelijkheden, neem dan een kijkje bij Dijkgraaf Parketvision in Delfgauw. René Dijkgraaf en John Leijte werken met passie en hebben uitgebreide vakkennis over de verschillende soorten vloeren, daarmee is Dijkgraaf Parketvision de vloeren specialist in de Randstad. Onder het genot van een kopje koffie kunnen klanten zich laten adviseren over de mogelijkheden en het ruime assortiment bekijken. Dijkgraaf Parketvision begeleidt de klanten van aanschaf tot het plaatsen van de vloer. Er zijn korte lijntjes en afspraak is afspraak!

Geschiedenis

Dijkgraaf Parketvision zit inmiddels vier jaar in Delfgauw. René en John hebben echter ruime kennis en ervaring in het vak als freelancer. René heeft 14 jaar ervaring en stond bekend onder de naam DijkgraafParket. John van Parket Vision heeft 30 jaar ervaring. Ze werkten steeds vaker samen. Regelmatig kregen ze de vraag of ze ook parket verkochten, maar bij gebrek aan een eigen showroom, was dat niet makkelijk. Vier jaar gelden besloten ze om de handen in één te slaan en de stap te nemen om een eigen showroom te openen. Dit resulteerde in Dijkgraaf Parketvision. Een mooie zaak in Delfgauw met beneden een werkruimte en boven een showroom, waar de verschillende vloeren staan uitgestald. Doordat John en René zelf jarenlang vloeren hebben gelegd, hebben ze kennis en ervaring met betrekking tot de verschillende mogelijkheden, waardoor ze de klanten van optimaal advies kunnen voorzien.

Schuren

Het is bewezen dat het stofvrij schuren van de vloer beter voor de gezondheid en het milieu is. Een bijkomend voordeel is dat je geen grote schoonmaak achteraf nodig hebt. De heren hebben geïnvesteerd in de nieuwste hoogwaardige machines om de vloeren te schuren. Na het schuren zijn er meerdere keuzemogelijkheden voor de afwerkmethode zoals lak, (kleur)olie, hardwax of een combinatie van olie en lak in maar liefst veertig verschillende kleuren. Voor een langere levensduur kan Dijkgraaf Parketvision de vloer een specialistische behandeling geven. 

“Er zijn korte lijntjes en afspraak is afspraak”

Soorten vloeren

Bij Dijkgraaf Parketvision kunnen klanten terecht voor unieke hoogwaardige vloerdelen. Er is keuze uit donker en licht hout, hout met veel of met weinig kwasten en hout met een fijne of grove nerf. Dijkgraaf Parketvision biedt ruime keuze aan vloeren en plinten. Denk hierbij aan massieve vloeren, lamelvloeren, laminaat vloeren en verouderde vloeren. Voor een unieke op maat gemaakte vloer, neem een kijkje in de showroom, waar verschillende mogelijkheden te zien zijn. Via de conceptfloor is het mogelijk om een eigen vloer geheel naar eigen smaak samen te stellen met alle mogelijke bewerkingen. De lengte breedte en kleuren kunnen worden uitgekozen. “We kunnen bijna alles zelf laten maken”, zegt René. Op de vraag welke vloeren momenteel helemaal in zijn, antwoordden René en John volmondig: “de visgraatvloer.” Bij het leggen van een vloer in visgraatverband wordt elk opvolgend deel haaks op het voorgaande deel gelegd. Dit patroon geeft de houten vloer een elegant uiterlijk. Veel vloeren bij Dijkgraaf Parketvision zijn als planken, maar ook als visgraat verkrijgbaar. Qua populaire kleuren gaat men tegenwoordig volgens René wat meer naar de donkere kleuren en natuurtinten. Ook de onbehandelde look is gewild. Het echte ambachtelijke vakwerk, het traditionele parket wordt nog steeds erg gewaardeerd onder de klanten. “Traditioneel parket wordt gespijkerd en gelijmd op ondervloer en zeker in combinatie met vloerverwarming is daar veel in mogelijk. Je kunt de vloer zo klassiek of modern maken als dat je zelf wilt”, zegt René.

Traprenovatie

Bij Dijkgraaf Parketvision is het ook mogelijk om de trap te laten renoveren. De trap kan een totaal nieuwe uitstraling. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Er kan worden gekozen uit eiken houten treden, laminaat treden of PVC treden. De trap wordt weer helemaal als nieuw opgeleverd. Twijfelt u over welke trap u gaat nemen, neem contact op met Dijkgraaf Parketvision. René en John kunnen ook hier advies op maat geven. 

Contactgegevens:

Verlengde Spiegelmakerstraat 23
2645 LZ Delfgauw

Tel: 015-2033564

E-mail: info@dijkgraafparketvision.nl 

www.dijkgraafparketvision.nl 

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38