Tuinhaag heeft zowel hoge als lage heggen.
Tuinhaag heeft zowel hoge als lage heggen.

Breed assortiment tuinhagen uit eigen kwekerij

Actueel 167 keer gelezen

BERKEL EN RODENRIJS – Een mooie haag is niet alleen een ideale tuinafscheiding, het creëert ook een fijne sfeer en een groene leefomgeving. Bij Tuin-haag.nl kun je terecht voor verschillende soorten tuinhagen van goede kwaliteit, uit eigen kwekerij. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en ook extra hoge hagen. Een mooie haag maakt je tuin helemaal af.

Soorten Hagen

Tuin-haag.nl zorgt voor het totale pakket, van het kweken van de haag tot het leveren en aanplanten. Doordat het gehele proces in eigen handen is, worden de hagen snel geleverd en de kwaliteit gewaarborgd. Tuin-haag.nl is een onderdeel van Ponse Groenadvies BV. In 2005 is Marinus Ponse klein begonnen met het kweken van Hedera’s. Inmiddels worden diverse soorten hagen gekweekt, zoals klimophagen, beukenhagen, taxushagen, laurierhagen en ligusterhagen. Vooral de Portugese laurier en de beukenhaag zijn erg gewild, want deze groeien snel, blijven het hele jaar groen en zijn wintervast. Alle hagen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, variërend van 40 cm tot wel 3 meter. Tuin-haag.nl is gespecialiseerd in het leveren van extra hoge hagen, ideaal voor het creëren van privacy en een prachtige omlijsting van je tuin.

“Vooral de Portugese laurier is erg gewild”

Levering en aanplant

De hagen worden door heel Nederland en België geleverd. Als extra service kan de haag ook worden aangeplant. Het is ook mogelijk om op afspraak de hagen bij de kwekerij te bekijken en/of op te halen. Op zoek naar mooie hagen of groene schutting in je tuin? Bekijk alle mogelijkheden op de Tuin-haag.nl of neem contact met ons op. 

Contactgegevens:

Tuin-haag.nl

Barmweg 16
2651 NV Berkel en Rodenrijs

Tel: 06-13234911

E-mail: info@tuin-haag.nl 

www.tuin-haag.nl 

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28