Buurthuis 't Span
Buurthuis 't Span

Open Huis in ‘t Span Noordhove

Actueel 369 keer gelezen

Zoetermeer - Op vrijdag 15 oktober a.s. is er een open huis in ’t Span, gelegen aan de Sullivanlijn 31 in Noordhove Zoetermeer (achter het winkelcentrum).

De open dag is een uitgelezen moment om kennis te maken met het wijkcentrum in Noordhove. Van 8.30 tot 11.30 kunt u kennismaken met koersbal, een populair balspel wat lijkt op jeu-de-boules. De speler moet bedenken welke koers zijn bal zal gaan om zo dicht mogelijk bij de “jack” (het doel) te komen. Doordat koersbal geen zware inspanning vereist, kan de sport tot op hoge leeftijd worden gespeeld.
Vanaf 13.30 kunt u kennismaken met een demonstratie van de dansschool van Jessica Dansen. Dansen is voor jong en oud en op elk niveau. Dansschool Jessica Dansen geeft vanaf 13.30 een demonstratie rollatordansen en rolstoeldansen waarin u met diverse dansstijlen kunt kennismaken en zelfs mee kunt doen. Maakt u geen gebruik van een rollator of rolstoel en lijkt dansen u erg leuk om te beoefenen dan bent u ook van harte welkom.
In het gebouw is ook alle informatie van de activiteiten die het wijkvereniging doordeweeks organiseert, Buurtwerk is aanwezig voor onze jongere doelgroep en geeft uitleg wat zij allemaal voor deze doelgroep kunnen betekenen. De Biljarters spelen die middag vanaf 13.30 hun partijtje.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38