Foto van Betty Nicolai
Foto van Betty Nicolai

Betty Nicolai exposeert in verpleeghuis Vivaldi

Actueel 179 keer gelezen

Zoetermeer - Fotografe Betty Nicolai exposeert tot 1 januari 2022 met haar werk op de Veranda van de 1e etage in het Verpleeg- en Verzorgingstehuis Vivaldi, Brechtzijde 45 te Zoetermeer. 

Betty Nicolai begon op haar 14e met een Agfaclack en had al haar eigen donkere kamer , waar zij de foto´s ontwikkelde en afdrukte. Het was daarom ook niet verwonderlijk dat zij later de school voor Fotografie en Fototechniek volgde. Vervolgens werkte zij als freelancer en maakte in opdracht van reclamebureaus in binnen en buitenland foto´s voor reisbrochures. Vervolgens besloot zij om zich te gaan specialiseren in schilderen en model en portrettekenen. Vervolgens heeft zij de analoge fotografie vaarwel gezegd en is zij het tijdperk van de digitale fotografie in gestapt. Zowel in Nederland als in het buitenland heeft Betty verschillende prijzen gewonnen en erkenning voor haar werk gekregen.
De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de openingstijden dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur. In overleg met Betty is haar werk te koop. Informatie daarover vindt u bij de expositie. Bij een bezoek aan de expositie dienen de bezoekers zich te houden aan de coronaregels. Het telefoonnummer van Vivaldi is 079 7122122.

Uit de krant