Afbeelding

Oosterheemse fiets op Burendag door de wijk

Actueel 177 keer gelezen

Zoetermeer - Op Burendag, zaterdag 25 september, kom je in de straten van Oosterheem een uit de kluiten gewassen fiets tegen die zo Oosterheems is als je je maar kan voorstellen! Alle verhalen die uit de reizende koffertjes Sam kwamen, zijn als tegeltjeswijsheden, een playlist in Spotify, recepten en nog veel meer terug te vinden op de fiets. 

Koffers met de naam Sam hebben deze zomer reizen gemaakt door de wijk. In de koffers zijn zoveel verhalen, kunstwerken, muziek, recepten en wijsheden verzameld, dat die nu terug worden gebracht in een fietsende expositie door de straten waar de koffers zijn geweest. Misschien zie jij jouw quote of wijsheid terug op of rond de fiets. En er is ruimte om nog meer toe te voegen wat jij Oosterheem wilt meegeven. Deel jouw hotspots in de wijk of wissel recepten uit. En voor de kleintjes is er onder andere iets om te grabbelen.
De routes en tijdstippen vind je op www.wijck-zoetermeer.nl/fietsroutes. Check daar of de fiets ook door jouw straat of buurt rijdt.

Uit de krant