Het pand van Monuta. Foto: Robert Grootveld
Het pand van Monuta. Foto: Robert Grootveld

Open monumentendag over inclusiviteit

Actueel 234 keer gelezen

Zoetermeer - Deze Open Monumentendag heeft een uiterst actueel thema: inclusiviteit. In het programma vertaald naar - Mijn monument is jouw monument- , erfgoed is voor iedereen, waarbij de nadruk ligt op gastvrijheid. Alle locaties zijn geopend op zaterdag 11 september. Enkele óók op zondag 12 september.

De opening vindt plaats op 11 september om 10.00 uur door wethouder Robin Paalvast. Hij onthult dan een historisch informatiebord aan de Muzieklaan over de woondekken aan de Fletcher Hendersonrode.

In het programmaboekje en op de website van het van het Comité Open Monumentendag Zoetermeer www.openmonumentendag.nl vindt u alle informatie over de monumenten en gebouwen, de openingstijden en de activiteiten die daar plaatsvinden. In verband met corona kan het optreden van de harmonie Kunst & Vriendschap niet doorgaan. In het programmaboekje en de website van het Comité Open Monumentendag Zoetermeer www.openmonumentendag.nl vindt u alle informatie over de gebouwen en locaties, de openingstijden en de activiteiten die daar plaatsvinden. Het programmaboekje is verkrijgbaar in het Stadhuisforum, bij boekhandel de Kler in het Stadshart, bij het Historisch Genootschap in de Dorpsstraat 132.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28