Scoutingvrijwilligers in zonnetje gezet.
Scoutingvrijwilligers in zonnetje gezet.

Jubilerende vrijwilligers in zonnetje gezet

Actueel 176 keer gelezen

Zoetermeer - Scoutinggroep John McCormick (JMC) bestaat in 2021 vijfenzeventig jaar. Een mooi moment om stil te staan bij de vele vrijwilligers die ook een lustrum te vieren hebben. Want de scoutinggroep heeft veel trouwe vrijwilligers die de club draaiend houden. 

Zo kregen de jubilarissen tijdens de laatste opkomsten van het seizoen, uit handen van groepsbegeleider Jitske Boerkamp het Lustrumteken. Met dit waarderingsteken werden de JMC-Toppers bedankt voor de inzet in de afgelopen jaren voor de Zoetermeerse scoutingvereniging.

Bij de welpen werden Jochem van Deventer (10 jaar), Miguel Soesman (15 jaar), Karin van Deventer van Egmond (10 jaar) en Mirjam Bakker (10 jaar) in het zonnetje gezet.

Bij de verkenners kregen Maarten Kolpa (10 jaar), Marit Hauser (5 jaar), Jasper van Roon (25 jaar) en Daan van Steveninck (25 jaar) een certificaat met mooie woorden en een speld met daarop het lustrumjaartal.

Bij de vrijbuiters werden Michiel Brons (20 jaar) en Martha Spruit (15 jaar) verrast en bij de explorers kregen Sietske van der Niet-Stahlecker (30 jaar), Tim Christiaans (25 jaar) en Mirthe Kuiper (10 jaar) extra waardering voor het feit dat de scoutinggroep op ze kan rekenen om samen de wereld een beetje mooier te maken.

Uit de krant

Uit de krant