Afbeelding

De Dierenboetiek 150e deelnemer Beroepenfeest

Actueel 66 keer gelezen

Deze week heeft Dierenboetiek Rokkeveen zich aangemeld voor 4e VMBO-Beroepenfeest van Zoetermeer On Stage dat op 16 maart 2017 plaatsvindt in de Dutch Innovation Factory. Hiermee werd de 150e beroepsbeoefenaar geregistreerd. Eigenaresse Benita van Wegen van De Dierenboetiek vindt het mooi om iets te kunnen betekenen voor jonge Zoetermeerders die zich voorbereiden op de toekomst. “Als de leerlingen over de rode loper binnen komen op het Beroepenfeest, achter de brassband aan met die energieke muziek, is dat iedere keer een kippenvelmoment”.

Door mee te doen als beroepsbeoefenaar geven bevlogen professionals tijdens persoonlijke gesprekjes informatie over hun werk en werkdag. Bij een wederzijdse klik wordt een afspraak gemaakt voor de Doe Dag op 30 maart. Dan leggen de leerlingen werkbezoeken af en krijgen ze een kijkje in de keuken bij de deelnemende bedrijven en instanties.

Op www.zoetermeeronstage.nl is een overzicht te zien van alle deelnemende professionals en bedrijven die zich tot op heden hebben aangemeld.

Aanmelden als deelnemer kan tot en met 5 maart 2017. Op 21 februari is er een informatiebijeenkomst voor alle ingeschreven beroepsbeoefenaren en vrijwilligers in de Dutch Innovation Factory. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zoetermeeronstage.nl of neem contact op met projectleider Bella Overgoor via bella@zoetermeeronstage.nl.

Foto: Benita van Wegen van De Dierenboetiek is de 150e deelnemer van het 4e VMBO-Beroepenfeest in Zoetermeer en wordt daarom in de bloemetjes gezet door projectleider Bella Overgoor (rechts) en Liëlle Holman (links) uit het Stageteam van Zoetermeer On Stage.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Column burgemeester Bezuijen: Herdenken 3 mei, 09:32
Ukele leren spelen
Ukelele workshop voor beginners 3 mei, 09:22
Vanuit Benthuizen zullen kinderen het bevrijdingsvuur ophalen, een deel van de route meerijden en het vuur meenemen naar Benthuizen. Foto: pr
Herdenking bij nieuwe monument en bevrijdingsvuur in Benthuizen 2 mei, 13:05
De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats die grenst aan Gaardedreef 169.
Kinderspeelmiddag in de perenboomgaard in Hof van Seghwaert 2 mei, 12:29
De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Seghwaert staan vanaf 27 mei weer enthousiast voor je klaar. Foto: pr
Albert Heijn Seghwaert wordt in twee weken compleet vernieuwd 2 mei, 11:31 7
Rust & Vreugd in Stadstheater
Rust & Vreugd van Hendrik Groen in Stadstheater 2 mei, 11:02
Hoe oud zijn ze? Hoe komen ze daar? Hoe en waar werden ze gemaakt? Foto: pr
Alles over pijpenkoppen vinden in de grond van Benthuizen 2 mei, 10:30
Deelnemers van Tuingezel tijdens een freerunning wandeling.
Freerunning wandeling met Tuingezel en Parkour Disciplines 2 mei, 09:50