Afbeelding
Hof van Seghwaert

Dinsdag 7 mei lunchen in de perenboomgaard.

dinsdag 7 mei 2024 12:00 tot woensdag 7 februari 13:00

Ook genieten van heerlijke soep met brood in een prachtige omgeving? Kom dan naar de Hof van Seghwaert op dinsdag 7 mei. Dan organiseren wij weer de buurtlunch, traditiegetrouw op de eerste en de derde dinsdag van de maand. Het is iedere keer weer een verrassing wat één van onze eigen “Hofkoks” voor heerlijke soep maakt. Gezellig samen aan lange tafels van de soep en broodjes genieten, dat kan tussen 12.00 en 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom.  De lunch kost €4,00 (houders van de  Zoetermeer pas € 2,00). 7 Mei valt in de schoolvakantie, dus een mooie gelegenheid om je (klein)kind mee te nemen, zodat die lekker kunnen spelen in de natuurspeeltuin.

Voor en na de lunch is er de mogelijkheid om door de Hof van Seghwaert te wandelen. Iedere keer is het weer bijzonder om te zien wat er groeit en bloeit. De perenbloesem is uitgebloeid en de eerste vruchten zijn al zichtbaar. De Hof is geopend op dinsdag, woensdag en zaterdag van 10.00-16.00 uur en op vrijdag en zondag van 13.00-16.00 uur. 

Meer informatie is te vinden op www.hofvanseghwaert.nl, Facebook en Instagram. De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats nabij Gaardedreef 169. De Randstadrail halte Seghwaert ligt op 2 minuten lopen van de Hof. 

Locatie