Afbeelding

‘Op een mooie Pinksterdag’ ode aan Bos, Bannink en Stokkermans

Actueel 77 keer gelezen

Zoetermeer - Drie gouden keeltjes brengen een ode aan de drie grote componisten van het Nederlandse lied: Bos, Bannink en Stokkermans. Een avond vol tijdloze nostalgie. Genieten van grote klassiekers zoals Op een Mooie Pinksterdag en Telkens Weer. Verrast worden door muzikale pareltjes en evergreens die behoren tot het muzikale DNA van Nederland. Op woensdag 28 december speelt de voorstelling Op een mooie Pinksterdag in de Grote Zaal van het Stadstheater. Van ‘Hoe is het weer in Den Haag’ tot ‘Zeg eens Aa’.
Het oeuvre van Harry Bannink, Ruud Bos en Joop Stokkermans is van onschatbare waarde voor de Nederlandse muziekgeschiedenis. Van filmmuziek tot commercials, van ballads tot protestsongs, van televisieleaders tot kinderliedjes. Een uniek en verrassend concert. Vertolkt door drie top-solistes; Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg, begeleid door een live-orkest o.l.v. Eric van Tijn. Het is een verrassende ontdekkingsreis door een enorm archief van prachtige muziek. Er is veel te genieten en er kan en mag meegezongen worden. Een ode aan de grote componisten van het Nederlandse Lied.
Woensdagavond 28 december om 20.15 begint de voorstelling in het Stadstheater van Zoetermeer. Prijs €35,00 incl. drankje. Boek uw kaartje via of informatie www.stadstheater.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! gisteren
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 1 mei, 18:52
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 1 mei, 15:50
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 1 mei, 15:48 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 1 mei, 15:44
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18