Magisch Zoetermeer
Magisch Zoetermeer

Magisch Zoetermeer

Actueel 54 keer gelezen

Zoetermeer - Evenals in 2018 staat Zoetermeer van 7 december tot en met 30 december in het teken van “Magisch Zoetermeer”. Met als doel om alle inwoners van Zoetermeer fijne feestdagen te bezorgen met speciale aandacht voor eenzame ouderen. Zo worden er door vele winkeliers en instanties in Zoetermeer kerstballen verkocht. De koper kan een wens op het bijgevoegde wenskaartje schrijven voor een oudere en deze wens in de kerstboom komen ophangen die zich in de Passage van het Stadshart bevindt. Ook zijn er door een groot aantal horecagelegenheden lunches c.q. high teas beschikbaar gesteld voor eenzame ouderen en kan er een film in de bioscoop Kinepolis worden gezien op een speciaal tijdstip. Tevens wordt er een winkelmiddag georganiseerd voor ouderen die de deur bijna niet meer uitkomen en worden er eenzame mensen thuis bezocht. Van 27 t/m 30 december wordt er een Magisch Dorp opgebouwd op de Markt met activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er een kunstschaatsbaan, veel nostalgische attracties, diverse theater voorstellingen en diverse shows. Uiteraard valt en staat dit evenement met de hulp van vele vrijwilligers die mee willen helpen ouderen een fijne Kerst te bezorgen en die activiteiten willen begeleiden in het Magisch Dorp. Ben je zo’n vrijwilliger? Opgeven kan via de website www.magischzoetermeer.nl of stuur een mail naarinfo@magischzoetermeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 16 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 1 mei, 18:52
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 1 mei, 15:50
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 1 mei, 15:48 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 1 mei, 15:44
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18