Afbeelding

Kom naar uitreiking Bronzen Visdiefje

Actueel 59 keer gelezen

Zoetermeer - De afgelopen weken hebben bijna 1.000 mensen hun stem uitgebracht op de genomineerden voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur 2019.

De Muzen, de UITparade, Art-Labs ISK, het JJ Blues & Roots festival, de Oosterkerk Scratch en Jan Dirk van der Burg zijn de zes kanshebbers voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur 2019.

Dinsdag 10 december is het zover en wordt tijdens een feestelijke uitreiking bekend worden gemaakt wie het beeldje ‘het Bronzen Visdiefje’ en de cheque van 1000 euro in ontvangst mag nemen.

De spannende uitreiking zal plaatsvinden op dinsdag 10 december 2019 om 19:30 uur in het CKC. De uitreiking is gratis toegankelijk voor iedereen. De genomineerden zullen zich tijdens de uitreiking presenteren met een optreden of presentatie. Het Bronzen Visdiefje en het prijzengeld zullen worden uitgereikt door wethouder Robin Paalvast. Aansluitend is er de gelegenheid om de winnaar te feliciteren onder het genot van een drankje.

Wegens drukte bij de Kaarsjesavond in de Dorpsstraat adviseert de organisatie waar mogelijk om met de fiets of het OV te komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De Vredesboom aan de Dobbe.
Bijeenkomst bij de Vredesboom 2 mei, 08:53
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 2 mei, 07:00
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 1 mei, 18:52
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 1 mei, 15:50
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 1 mei, 15:48 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 1 mei, 15:44
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16