Joke Meijer werkt in het Westerpark
Joke Meijer werkt in het Westerpark Foto: Jan Lenoir

Ateliers99a open op 1 februari met expositie nieuwe oliepastels

Actueel 61 keer gelezen

Zoetermeer - U bent van harte welkom tijdens de open atelierdag bij Ateliers99a op zaterdag 1 februari 2020 van 13-17 uur. Daar werken vijf professionele kunstenaars aan nieuwe schilderijen. Joke Meijer toont dit keer een overzicht van haar meest recente oliepastels op de bovenverdieping van de ateliers.

Tijdens de lente, zomer en herfst in 2019, tekende Joke Meijer in de natuur. De resultaten hiervan kunt u bekijken op zaterdag 1 februari van 13-17 uur op de bovenverdieping van de ateliers. De twintig oliepastels zijn merendeels vervaardigd in het Westerpark in Zoetermeer en hebben eenzelfde formaat van 30x30 cm, zijn ingelijst en eventueel te koop. In haar atelier staat het laatste, bijna voltooide schilderij op de ezel.

In de ateliers van de andere kunstenaars: Rob de Graaf, Debora Makkus, Marja Milo en Natalie Vinke kunt u zien hoe er wordt gewerkt. De kunstenaars vertellen u hier graag over. Laat u verrassen en inspireren door de veelzijdige kunst, met ieder hun eigen kenmerkende stijl. Ook zijn er werken te koop of worden er lessen of workshops aangeboden. De ateliers zijn elke eerste zaterdag van de even maanden open voor publiek. U vindt Ateliers99a aan de Dorpsstraat 99a, linksachter het terras van De Zoetelaar in het verlengde van het gebouw. Voor meer informatie en de route, kunt u kijken op: www.ateliers99a.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 10 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 20 uur geleden
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 22 uur geleden
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop gisteren
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei gisteren 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik gisteren
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18