Wandel langs verschillende voorstellingen. Fotocredit: Milan van Weelden
Wandel langs verschillende voorstellingen. Fotocredit: Milan van Weelden

Oberon in Buytenpark

Actueel 60 keer gelezen

Zoetermeer - De coronacrisis betekende het uitstel van de musical “Napoleon” in het Buytenpark Openluchttheater. Maar producent Storytellers komt nu met een hele nieuwe theaterbelevenis in de openlucht, die voldoet aan alle coronamaatregelen. Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus a.s. kun je een bezoek brengen aan de wereld van de elfen in de voorstelling “Oberon”.,

Een paar avonden per jaar versmelt de wereld van de elfen met de onze. Dan kun je ze zien en ontmoeten, die bijzondere wezens die in het Buytenpark wonen. Ze zingen, dansen, maken ruzie en maken het weer goed. De elfen nodigen je uit om ze te bezoeken. In een klein groepje maak je met een elf als gids een wandeling door hun magische wereld. Om elke hoek wacht een nieuwe verrassing. En als de zon langzaam verdwijnt, zie je pas echt hoe het Buytenpark vergeven is van de lichtjes.

“Oberon” bestaat uit een wandeling langs elf korte acts uit de wereld van de elfen. Je maakt de wandeling met een elf als gids. Halverwege is er een korte stop in de Elfenherberg, waar de nectar volop stroomt. De gehele wandeling duurt tussen de 60 en 70 minuten. Kaarten kosten € 15,- en een tijdslot kan gereserveerd worden via www.buytenpark.nl. “Oberon” maakt onderdeel uit van de CultuurZomer079.

* * * * *

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 19 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 1 mei, 18:52
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 1 mei, 15:50
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 1 mei, 15:48 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 1 mei, 15:44
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18