Afbeelding

Kerst-special ‘Kerk in Zoetermeer’

Actueel 97 keer gelezen

Zoetermeer - Met een serie kleurrijke migrantenportretten, interessante weetjes over ‘de Moor bij de Drie Koningen’, extra boekentips, puzzels en een kleurplaat komt Kerk in Zoetermeer deze maand met een extra dik decembernummer ‘Licht voor de wereld’.

Deze aantrekkelijk ogende maandelijkse krant doet verslag van (bijna) alles wat er gebeurt in en om de kerken en in de wijken rondom open plekken van ontmoeting zoals Halte 2717, Perron Oosterheem en De Pelgrim in het Dorp. Er staat volop informatie in over kerkdiensten en Kerstvieringen, zowel online mee te beleven als fysiek bij te wonen in deze aparte tijden van corona. Er staan impressies en verslagen in en interviews en achtergrondartikelen over wat mensen in geloof beweegt en in beweging brengt, voor zichzelf en voor anderen.

Een enthousiaste redactie komt iedere maand bij elkaar om te bespreken welk thema op dat moment leeft en uitgewerkt kan worden. Samen met columnisten, rubrieksmedewerkers en verslaggevers uit diverse kerken wordt een lezenswaardige krant gemaakt, die ook nog eens aantrekkelijk oogt.

Een greep uit de thema’s van dit jaar: ‘Geestkracht’ (juist toen alle kerken dicht gingen vanwege Covid-19), ‘Perspectief’, ‘Leren(d) geloven’, ‘het Goede Leven’ (met nieuwe moed een nieuw seizoen in), ‘Loslaten’ en nu in december een extra dik nummer over ‘Licht voor de wereld’.

Kerk in Zoetermeer is een maandelijkse uitgave van de Protestantse Gemeente Zoetermeer en wordt breed verspreid onder leden, belangstellenden, allerlei kerken en levensbeschouwelijke genootschappen, en op een flink aantal publieke adressen en boekhandels in Zoetermeer. De krant verschijnt tien keer per jaar, met twee dubbelnummers in de zomermaanden. 

Kijk voor een voorproefje van het nieuwste en extra dikke decembernummer ‘Licht voor de wereld’ op www.kerkinzoetermeer.nl en vraag meteen een abonnement aan op basis van een vrijwillige bijdrage. U vindt op de website ook een beelduitzending waarin de hoofd/eindredacteur geïnterviewd wordt over deze maandelijkse gevarieerde kerkkrant met een kleurrijke uitstraling.

Ook geïnteresseerd in het vele wat er omgaat in kerk, geloof en buurt? Mis het niet en ontvang elke maand ‘Kerk in Zoetermeer’ op de mat! Bel of mail T (079) 3 522 519 E info@kerkinzoetermeer.nl W www.kerkinzoetermeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 6 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 16 uur geleden
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 18 uur geleden
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 21 uur geleden
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 21 uur geleden
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 21 uur geleden
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18