Bridgedrive Soroptimist Club Zoetermeer e.o.

Actueel 62 keer gelezen

Zoetermeer - De succesvolle jaarlijkse bridgedrive van Soroptimist International Club Zoetermeer wordt dit jaar gehouden op zondag 9 februari in 2B-Home Event Centre, Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT Zoetermeer. De zaal gaat open om 12.30 uur, de bridgedrive begint om 13.30 uur precies. De drive wordt georganiseerd in samenwerking met Sweet Lake Bridgers. Er wordt gespeeld in 4 lijnen: (1) A, voor de clubbridgers die gebruikelijk in de A-lijn spelen; (2) B, voor de overige clubbridgers en - bij voldoende belangstelling - ook (3) een C-lijn voor recreatieve bridgers en (4) een D-lijn voor beginners. Graag aanmelden per e-mail op soroptimistbridge@gmail.com. De kosten bedragen € 30,- per paar, inclusief koffie/thee en traktatie bij binnenkomst. Uw aanmelding is geldig na ontvangst van het inschrijfgeld op rekeningnummer NL89 INGB 0000 5137 79 t.n.v. Soroptimist International club Zoetermeer e.o., onder vermelding van ‘Bridgedrive’. Vermeld bij uw aanmelding duidelijk de namen van beide spelers en in welke lijn u wilt spelen, uw telefoonnummer en evt. NBB nummer als u dat heeft. We houden bij de indeling zo veel mogelijk rekening met uw wens. De inschrijving sluit op 31 januari, reageer snel om zeker te zijn van plaats.

De opbrengst van de bridgedrive is weer bestemd voor de goede doelen die de club steunt, waaronder ons internationale project “Kafountine”. Doel: voor 3 meisjes in Kafountine, Senegal, een beroepsopleiding van 3 jaar mogelijk te maken zodat zij een eigen bestaan kunnen opbouwen. Ook dit jaar zal weer kleding worden ingezameld voor MEVE en tevens goed houdbaar voedsel. Er is met name grote behoefte aan mannen- en kinderkleding. Dit kan nu al worden afgegeven bij 2BHome.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Column burgemeester Bezuijen: Herdenken 3 mei, 09:32
Ukele leren spelen
Ukelele workshop voor beginners 3 mei, 09:22
Vanuit Benthuizen zullen kinderen het bevrijdingsvuur ophalen, een deel van de route meerijden en het vuur meenemen naar Benthuizen. Foto: pr
Herdenking bij nieuwe monument en bevrijdingsvuur in Benthuizen 2 mei, 13:05
De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats die grenst aan Gaardedreef 169.
Kinderspeelmiddag in de perenboomgaard in Hof van Seghwaert 2 mei, 12:29
De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Seghwaert staan vanaf 27 mei weer enthousiast voor je klaar. Foto: pr
Albert Heijn Seghwaert wordt in twee weken compleet vernieuwd 2 mei, 11:31 7
Rust & Vreugd in Stadstheater
Rust & Vreugd van Hendrik Groen in Stadstheater 2 mei, 11:02
Hoe oud zijn ze? Hoe komen ze daar? Hoe en waar werden ze gemaakt? Foto: pr
Alles over pijpenkoppen vinden in de grond van Benthuizen 2 mei, 10:30
Deelnemers van Tuingezel tijdens een freerunning wandeling.
Freerunning wandeling met Tuingezel en Parkour Disciplines 2 mei, 09:50