Afbeelding

Langerak de Jong levert de beste koffie voor werkend Nederland

Zakelijk 452 keer gelezen

Zoetermeer - Als je op zoek bent naar de beste koffie of thee voor op het werk dan ben je bij Langerak de Jong aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment koffie, thee en toebehoren, food- en hygiëneproducten, snoep, koeken en snacks, dranken en automaten ontzorgt totaalleverancier Langerak de Jong je van a tot z. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent, en doen wij de rest.

Totaalleverancier Langerak de Jong is al sinds 1933 actief en een bekende Zoetermeerse onderneming gevestigd aan de Chroomstraat, direct aan Rijksweg A12 in de wijk Rokkeveen. “We leveren de beste koffie en thee voor werkend Nederland en alles wat daarbij komt kijken”, vertelt Sietie Janssen, teamleider Telesales bij Langerak de Jong. “We voorzien niet alleen productiebedrijven, maar ook kantoren, verenigingen en scholen van onze producten.” Vanaf ongeveer 40 koffie en theegebruikers in uw bedrijf of instelling kan Langerak de Jong van toegevoegde waarde zijn. “Er zijn nog steeds veel bedrijven in Zoetermeer die nog geen gebruik maken van onze diensten. Daar willen we graag een keer kennis mee maken, om onze mogelijkheden te laten zien. Neem daarvoor contact op via onze website.”

“We beginnen ons contact altijd met het drinken van een kop koffie of thee met elkaar. Tijdens dit gesprek, dat meestal bij het bedrijf plaatsvindt, kan onze verkoopadviseur een goede inventarisatie maken van een eventueel probleem of de koffiebehoefte.” Het tweede gesprek vindt meestal plaats in de showroom in Zoetermeer waar je alle automaten en mogelijkheden zelf kunt zien en de koffievariaties kunt proeven. Aan de hand van jouw wensen en eisen stelt de verkoopadviseur een offerte op over de mogelijkheden die Langerak de Jong jouw bedrijf of instelling kan bieden. Dat kan het leveren van koffie en theeproducten zijn, aangevuld met koeken en snacks, maar het is ook mogelijk om een volautomatische koffiemachine aan te schaffen of te huren met koffie en thee die je maar wenst. Van een espresso tot een latte machiato inclusief de juiste toppings. Die komen onze eigen monteurs niet alleen bij je plaatsen en onderhouden, indien gewenst kan de operator van Langerak de Jong ook zorgen voor je voorraadbeheersing en de schoonmaak van het apparaat. Het is ook mogelijk om een apparaat op proef te plaatsen, zodat alle medewerkers de koffie kunnen testen.

“Met onze Primo Bravo koffie heb je altijd genoeg te kiezen. Dankzij de verschillende melanges kun je kiezen of je gaat voor een pittige bak koffie, of juist voor een wat verfijnder aroma en alles er tussenin.” Langerak de Jong bied je ook graag de fairtrade en biologische koffie aan waar mee je niet alleen de koffieboeren helpt, maar ook het milieu. Zo sluit ook de koffie aan bij het duurzaamheidsbeleid van jouw bedrijf of onderneming. “Onze verkoopadviseurs hebben de koffieschool gedaan en zijn echte experts op het gebied van koffie en smaakbeleving. Zo kunnen zij de juiste bonen, smaken en tonen met elkaar combineren die bij jouw bedrijf en medewerkers passen.”

Naast de koffie en thee levert Langerak de Jong nog veel meer artikelen. “Ook voor toebehoren als suikersticks, roerstaafjes, recyclebare bekertjes of servies met of zonder jouw bedrijfslogo, maar ook frisdrank- en snackautomaten, diepvriesproducten en hygiëneproducten kun je bij ons terecht. Zeg maar alle facilitaire producten die je in een bedrijf, school of instelling gebruikt.” Elke relatie heeft een vaste leverdag in de week. Producten die je voor 13.00 uur besteld worden de volgende dag bij jou op locatie geleverd met eigen vrachtauto’s vanuit de vestiging in Zoetermeer. Grotere klanten kunnen meerdere keren per week geleverd worden. Aansluitend ontvangt u een digitale factuur waarop alle bestelde producten staan.

Recent is er een nieuwe tak aan het bedrijf toegevoegd onder de naam Langerak Pure Flavor. “We beschikken sinds dit jaar over een eigen koffiebranderij in Den Bosch. Daar kun je verschillende soorten koffie laten branden van direct-trade bonen waarvan je weet van welke plantage in Afrika die afkomstig zijn.” Een deel van de opbrengsten vloeit ook weer terug naar deze plantage om de lokale economie te steunen. Deze (direct tradebonen kunnen onder eigen label en verpakking gemaakt worden voor relaties die dat wensen. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol bij bedrijven. Daarom neemt Langerak de Jong eventuele oude apparaten mee retour, maar kunnen ook gebruikte bekertjes en koffiedik meegenomen worden om te recyclen.

Omdat Langerak de Jong nog steeds groeit is er ruimte voor nieuwe medewerkers. “We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor onze afdeling Telesales”, vertelt Sietie Janssen. “Het gaat om een parttimefunctie van 15-18 uur. In principe kun je alle vakanties vrij zijn, dus een ideale baan voor jonge ouders.” Als Telesales medewerker leg je het eerste (telefonische) contact met mogelijke klanten. Je inventariseert de koffie- en theebehoefte van het betreffende bedrijf en maakt indien mogelijk een afspraak zodat een van onze verkoopadviseurs het bedrijf kan bezoeken. “Het is een leuke en uitdagende baan waarbij je zowel aan koude als warme acquisitie doet zonder strakke targets of belmachines. Je bepaalt zelf hoe vaak en op welk moment je de potentiële klanten benadert. Het gaat ons om de kwaliteit van het contact. Die moet net zo goed zijn als onze producten.” Voor deze functie beschik jij over een gezonde dosis commercieel inzicht en beheers je de Nederlandse taal goed. Denk je dat je de persoon bent die we zoeken, vul dan het contactformulier in op de website: ldj.nl of stuur je cv en motivatie naar vacature@ldj.nl t.a.v. mevrouw S. Janssen.

Directe link: ldj.nl/vacatures/telesales-medewerker


Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Blindegeleide markeringen aangebracht op de trappen van de Wethouder Jennétunnel bij station Zoetermeer-Oost. Foto: pr
Blindegeleide markeringen op trappen verbeteren veiligheid voor mensen met visuele beperking 1 mrt, 10:07
Circusacts van leerlingen.
Leerlingen ONC tonen hun talenten en schitteren in voorstelling Healthy, Happy, Wonderful 1 mrt, 09:36
Afbeelding
Vacaturegids nu ook online: heel veel werk en banen! 29 feb, 15:17
Anna- Sofia en Livia met hun donatie.
Anna-Sofia en Livia zamelen geld in voor de Egelopvang Zoetermeer 29 feb, 13:39 3
Ilion schittert op NK indoor atletiek. Foto: Ed Turk
Ilion presenteert goed tijdens het NK indoor atletiek 29 feb, 12:47 1
Deelnemers maken kennis met het rondje gezond Driemanspolder.
Architectuurwandeling met rondje gezond in Driemanspolder 29 feb, 11:41
Diverse locaties van inZet sluiten aan bij deze actie en verwelkomen vrijwilligers graag bij hun activiteiten.
Vrijwilligers welkom bij locaties van inZet tijdens NLdoet op 15 maart 29 feb, 11:05
Doordeweeks zijn er voordelige Cineplus voorstellingen in de ochtend of de middag bij Kinepolis Zoetermeer. Met de speciale kortingsactie op broodjes of maaltijden van Family Zoetermeer maakt u er zelfs een compleet dag je uit van.
Voordelig naar de bioscoop tijdens de Cineplus voorstellingen van Kinepolis Zoetermeer 29 feb, 11:00