Miisz Gracie. Foto: Johan latupeirissa
Miisz Gracie. Foto: Johan latupeirissa

Graciella Scholtes Miss Freedom of the World

Actueel 787 keer gelezen

Zoetermeer - Graciella Scholtes ook wel bekend als zijnde Miisz Gracie is bekroond tot Miss Freedom of the World first Runner up.

Zij heeft in Kosovo tijdens haar deelname aan deze internationale miss verkiezing een geweldige tijd gehad en weer nieuwe ervaringen op mogen doen. Daarnaast heeft zij ook nog een sponsor award in ontvangst mogen nemen, genaamd Miss Atmaxha 2021. Dit houdt in dat zij het nieuwe gezicht wordt van Atmaxha Tours, welke het gehele traject van de verkiezing elke dag vol enthousiasme hebben klaar gestaan om alle internationale missen te vervoeren. Tijdens haar deelname aan de verkiezing hebben de internationale missen drukke dag en avondschema’s gehad. Een van de vele hoogtepunten voor Graciella was dan ook dat zij met alle overige missen is uitgenodigd op de bekende nationale Nkosovo TV show. Dit station heeft maar liefst 422 duizend volgers op hun youtube kanaal en bereiken vaak miljoenen views. Zij kreeg tijdens deze tv show dan ook de kans om daar ook nog eens live een interview af te leggen en haar talentenronde tijdens deze show mocht presenteren. Aangezien Graciella naast een internationale Miss ook in het dagelijks leven een zangeres is heeft zij in overleg met haar national director en choreograaf besloten om haar zangtalenten dus ook te gebruiken in de presentatie van haar talentenronde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21