Greg&Baud maakt theater op bijzondere plekken. Foto: Wim Soutendijk
Greg&Baud maakt theater op bijzondere plekken. Foto: Wim Soutendijk

Vier Theater op het 4x4 Festival

Actueel 224 keer gelezen

Zoetermeer - Vorig jaar presenteerde de Zoetermeerse theatervereniging Greg & Baud Productions voor het eerst het 4x4 Festival. Een theaterfestival waarbij de magie van theater wordt gevierd. 

Het idee voor dit festival is geboren tijdens de coronacrisis. De vrijwilligers van Greg & Baud Productions hebben een lange tijd stil moeten zitten, de repetities werden afgezegd en de voorstellingen gingen niet door. Toen in de zomer van 2020 de versoepelingen werden aangekondigd, wilden de vrijwilligers van Greg & Baud Productions dit vieren!
Na het succes van de eerste editie, presenteert Greg & Baud Productions vol trots de tweede editie van het 4x4 Festival! Op 21 augustus 2021 vindt het festival opnieuw plaats. Vier de magie van het theater met Greg & Baud Productions mee! Verwacht een intieme sfeer en de magie van theater en een coronaproof festival.
Het 4x4 Festival is een theaterfestival waarbij 16 makers, 16 voorstellingen presenteren van maximaal 16 minuten. De voorstellingen vinden plaats in 16 ruimtes van de Horizon Zoetermeer. De basisschool de Horizon wordt op 21 augustus 2021 éénmalig omgebouwd tot een heus festivalterrein. Verwacht theater op plekken waar je het normaal niet verwacht. Een cabaretvoorstelling in het kleuterlokaal en een revue op de gang.
Zaterdag 21 augustus | 14:00 - 18:00 & 18:45 - 22:30Basisschool de Horizon Zoetermeer | prijs: €16 Tickets via: www.greg-baud.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21